S hjärta B

 
Måste ju dela med mig av några bilder från Sandras och Björns vackra bröllop. Det var en härlig kväll fyllt av kärlek, skratt och glädjetårar. Tack finaste ni!
 
Jag, valfri klädsel var klädkoden så jag valde denna klänning :)
 
Min stiliga karl och jag <3
 
Jag, Josefine och Sara.
 
Brudföljet på väg in!
 
Sandra på väg in med sin pappa.
 
Man och hustru <3
 
Med tärnor och bestmans
 
Så underbart vacker <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summerpics

 
Fortsätter med att berätta om min sommar med bilder:
 
Jennie, jag, Lina och Sara.
Förra veckan var det hamnfestival i Oskarshamn. På onsdagen var därför jag, Sara S, Sara K, Jennie, Lina, Jossan och Karin ute och åt på Åströms, efter det festade vi lite uppe hos Sara innan vi gick ner till hamnen och drack öl i öltältet. Trevlig kväll som inte slutade förens vid 2.00.. På torsdagen var jag ledig så den dagen spenderade jag hemma på fm, besökte Emmelie och Frank på eftermiddagen och på kvällen gick jag med Karin, Henke och lilla Alice på hamnfestivalen innan vi åkte hem till dom och kvällsbadade i Fårbosjön. Underbar kväll, finns inget mysigare än kvällbad med vänner!
 
Fina Sandra!
På fredagmorgon åkte jag till Norrköping för helgens stora händelse Sandras och Björns bröllop! Shoppade massa fint på rean (fick en jätte bra lön) och njöt av att vara i Norrpan igen. På kvällen villa Sandra tacka oss för möhippan så då skålade vi i lite mousserat vin, åt lite gott och förberedde bruden för den stora dagen. Efter det mötte jag upp Andreas vid stationen :)
 
På lördagen fick jag till grannbageriet och köpte valnötsbröd sedan avnjöt vi en mysig helgfrukost innan vi åkte in till stan en sväng.
 
Min fina Andreas.
Blev lite mer shopping och sedan en lunch på Olearys. Innan vi begav oss hemåt för att göra oss i ordning till bröllopet. Mysig dag som i stort sett upprepades på söndagen med då åt vi kinamat i stället och tog oss även en promenad i mitt Norrköping.
 
I dag har jag bara jobbat och sen tagit det lugnt, i morgon jobbar jag delad tur så då blir det en fikadejt med Jossan mellan jobbturerna :)
 

Julidagar

 
Jag är verkligen superdålig på att blogga om somrarna men tiden räcker inte, jobbar ju ganska mycket och efter jobbet är man ju upptagen med att njuta av sommaren. Här kommer lite bilder från senaste dagarna:
 
En solig dag på våran underbara trädgård, här har det grillats och njutits varenda dag.
 
Iskaffe i Djupeträsk med Kristin efter en jobbdag. Sedan blev det övernattning...
 
..och sedan årets första dopp!
 
Spenderade min lediga fredag med Emmelie och Karin samt lilla Loke och Alice. Lunch, gofika och massa bad och hopp från hopptorn. Ungarna sov så vi kunde bada helt ostört.. Underbar dag <3
 
Lördagen festade jag med Sophie och Emilia, riktigt roligt. Tack tjejer!
 
Söndagen var jag bakis men pallrade mig ändå ut till Dragskär med mamma och mormor. Älskar dessa sommardagar!!