Påsk

 
Njuter ni också för fullt av god mat, påskägg och härligt umgänge? Mina dagar innehåller exakt det och det var mer än välbehövligt med vila och lite struntaialltlevafördagenkänslan.
 
I går var vi ute och åt med pappa och Stefan. Lilla krogen blev det. På kvällen hade jag myskväll hos mormor tllsammans med min kusin. Lets dance, mera god mat och lite påskgodis blev det.
 
 
 
I dag blir det påskmiddag med släkten hos min moster och i kväll ska jag umgås med Jossan och Jeanette.Men innan dess en härlig promenad med vovven.
 
Trevlig påskafton, kram!

Mot Oskarshamn

 
Äntligen ledigt!! Jag har haft Vfu nu på dagen men om någon timme går bussen till Oskarshamn! Oh vad jag ska njuta av vänner, familj, god mat, påskgodis, promenader och gos med vovven. Förhoppningsvis får vi sol också även om Oskarshamn är senare med våren än vad Norrköping är. I kväll ska vi ut och äta, jag, mamma, Thomas, brorsan och hans nya tjej. Trevligt.
 
Glad Påsk sötisar!
 

Colour

 
I dag har jag haft lite ledigt från Vfun. Hade nämligen redovisning på förmiddagen av vårat förbättringsarbete som vi gjorde till barnmorskemmottagningen. Det gick bra och 3 hp är därmed fixade. Efter det gick jag en stund på stan. Jag behövde fylla på förrådet av byxor och köpa en ny sportbh då en gått sönder och en har blivit för stor(!!).
 
Hittade ett bar färgglada byxor inne på Bikbok och en sportbh på HM. Härligt med vårshopping, vill shoppa mer!!