Köpenhamn dag 2

Här kommer lite fler bilder från Köpenhamn:

Vi började lördagen men hotellfrukost. Det godaste man kan äta om man är en frukostmänniska!

Sedan begav vi oss ut och kollade affärer..


Strosade hand i hand på Ströget. Mysigt med all gatumusik och små stånd som sålde ex brända mandlar.
Sedan åt vi en "korvlunch" på en bänk vid kungens torg. Mysigt!

Gick ner till Nyhavn igen och kikade samt köpte varm choklad innan vi gick till hotellet igen.

Sedan var det bal!! Kolla denna vackra klänningen.. 

Med massa god mat, gott vin och underhållning. Alltid lika roligt och man längtar redan till nästa gång!Jag.


Sedan slutade ju kvällen med frieri, lycka, skratt och sen champagne med de andra nere i hotellbaren.

En underbar och minnesvärd kväll på alla sätt! 

Lycka!

 
Godmorgon! Jag vaknade med ett leende på läpparna, har nämligen en dag med självstudier framför mig. Skönt med hemmadag. Ska läsa en ny självbiografi om Alzheimers till c-uppsatsen, städa lägenheten och så har jag tänkt att prova på ett nytt gruppass på gymmet i kväll: Bodyattack ser ut att vara sjukt jobbigt men man ska bränna upp till 750 kalorier per pass så ska bli kul att testa..
 
I går hade jag också en trevlig dag. Skolan en sväng och sedan in till stan för att luncha på Paus med Sandra och Björn. Sedan blev det en lite kik i affärer med Sandra också.
 
Annars är jag inne i världens lycko och turbubbla just nu. Är så otroligt lycklig. Nyförlovad, klarad terminstenta och i dag fick jag även reda på att jag klarade läkemedelsberäkningen. Så himla skönt, nu är läkemedelsberäkningen helt över. Kan knappt fatta att jag med mina matteproblem grejade det utan att bli spärrad under tiden. Klapp på axeln :)
 
Gripande bok.
 

Köpenhamn dag 1

Tänkte visa lite bilder från våran Köpenhamnweekend! Köpenhamn var verkligen en härlig huvudstad, tyckte den var lugnare en Stockholm och med en liten sydeuropeisk känsla. Gillade den verkligen och nu kommer ju Köpenhamn alltid vara väldigt speciell för oss.


Vi kom ner på fredagen och startade med att träffa Christine (som vi faktiskt till sist fick till en date med). Vi lunchade på hennes jobb och det var så härligt att ses.

Checkade in på hotellet. Rummet hade en gammal romantisk stil. Andreas hade beställt blommor och champagne och här trodde jag han skulle fria men han lurade mig. Så jag släppte den tanken sen ;)

Vi bodde nära nyhavn så vi gick ner dit och strosade runt. Så fint!Satte oss på en uteservering nere vid nyhavn och drack kaffe, tittade på folk och myste.
På kvällen tog jag inga bilder men vi var ute och åt middag med "balgänget" på en mysig krog. Åt danskt smörbröd och drack vin. Sedan avslutade vi dagen i hotellbaren. Eftermiddagen hade vi varit och gått en promenad och kollat in staden. En toppendag!