Tentavecka

 
Måndag, måndag, måndag.. En riktigt grå än dessutom, fast måste erkänna att det är ganska mysigt. Jag har tentapluggat med tjejerna hela dagen. Kom hem för en timme sedan, har laddat i soffan en stund nu inför ännu lite mer plugg. Senare kväll ska jag ta mig i väg till gymmet och köra zumba. Det är ju terminstenta på fredag, så veckan består inte av så mycket annat. Hjärnan är på högvarv och rabblar läkemedelsnamn med mera, stressen är påtaglig och det är svårt att sova. Tentavecka var det ja...
 
Längtar så extremt mycket till fredag då tentan kommer vara gjord och man har en hel pluggfri helg framför sig, lycka! Men inte riktigt än, nu köör vi.
 

Måndag = En stooor kaffe!
 
 
 
 
 

Korres

 
I texfreen hittade jag till min stora glädje mitt favoritmärke från Grekland, nämligen Korres. Så köpte en dagkräm. Jag och Christine var helt galna i Korresprodukterna när vi bodde på Kreta så det var minst sagt lite nostalgi. Krämen var underbar precis som de flesta av deras ekologiska produkter. Glad! Krämer gör mig lycklig, det är ett litet shoppingbegär jag har... ;)
 
 
 
 

Viking Grace

 
Godmorgon på er! Här har man varit upp sedan 5.00, hehe ;) Så jag har på dessa timmar hunnit med en god frukostbuffe på båten (finns det något godare?), gått i land, åkt buss till Norrköping och sovit hela vägen, packat upp och slappat i soffan en timme. Resten av söndagen ska jag plugga men tänkte även hinna med en promenad i höstsolen, laga middag och så se reprisen av Bonde söker fru. Blir nog en tidig kväll dessutom efter alla dessa tidiga mornar. I morgon ska vi tentaplugga igen så blir tidigt även då om än inte lika tidigt.
 
Kryssningen då? Den var helt underbar. Nyaste vikinglinebåten var verkligen jätte fräsch och hade en oförskämt skön säng. Vi har spenderat dygnet med att äta massa god mat (det bästa var den 3-rättersmiddagen vi åt i går kväll, my good topp 3 av matupplevelser alltså, jag åt bl.a. pilgrimsmusslor, ostron och lamm), druckit drinkar, spelat på spelautomaterna, prata, skrattat och shoppat i taxfreen. Verkligen jätte trevligt att få kvalitetstid med svärfamiljen.
 
Lite bilder:
 
Fredagen. Jag och lille Otto i väntan på husse. <3
 
Hihi jag fick visst heta Högström på biljetten, så nu fick jag se hur mitt namn kommer se ut om vi gifter oss ;)
 
Svärfamiljen, Jag på den goda resturangen med pilgrimsmusslor till förrätt, goda drinkar och så jag och Andreas i går kväll vid middagen.
 
Underbar helg med andra ord.