Fredagskänsla


God frukost som smakar extra bra efter en fastedag.

Godmorgon! Min dag startade lite sådär ingen viktnedgång men vet inte om det beror på att jag styrketränade i onsdags + att det är den där veckan på månaden.. Trist i alla fall men jag hoppas på att det går bättre nästan vecka och att det kommer bli ett litet viktras... ;) 

Nu har fredagskänslan kommit i alla fall. Ser fram emot en mysig helg med min underbara fästman som kommer i kväll. Innan dess blir det seminarium och sen after work i Linköping. Har en grym fredag framför mig!

Trevlig helg!

Sista passet

Hej på er! Jag sitter på pendeln nu på väg mot sista passet på Kua. Lite trist men samtidigt skönt eftersom man blir ganska trött. I morgon ska vi bara ha ett seminarium tillsammans och efter det ska vi ut på en after work hela gänget, kul! 

I dag fastar jag igen. Fastedagen i tisdags gick jätte bra. Kände mig pigg och inte särskilt hungrig. I går dagen efter fastan mådde jag också bra, till skillnad från sist. Orkade med ett pass bodypump och var pigg och glad! 

Vi hörs!

Supergod kycklingsallad gårdagens middag!

Bokrea

 
I dag börjar den bästa rean på hela året om nu frågar mig! Nämligen bokrean. I och med att jag inte hinner läsa lika mycket som annars pga av skolan så har jag jag kunnat köpa på mig ett par böcker på bokrean de senaste åren som sedan håller hela året.. Jag har svårt att hinna med och gå och kika de närmsate dagarna så får vänta tills helgen med handla, men då ska jag ta en lång tur i bokhandeln. Tycker det är väldigt rogivande att köpa böcker.
 
Mina favoritböcker är historiska romaner så jag kollar gärna efter titlar från tex Philppa Gregory och Simona Arnstedt. Jag har heller inte läst klassikerna Grottbjörnens folk av Jean M. Auel så ska kolla lite extra efter den också. Har velat läsa den länge men inte kommit dit. Sen får jag se om man eventuellt hittar någon bra bok i en annan genre. Just nu här hemma läser jag 50 shades of grey-triologin. Totalt fast i den.
 
 
Ska ni på bokrean?