Denna veckan ska vi...

 
Då var det ny vecka. Jag jobbar kväll i dag. Ganska skönt när man varit bortrest med en soft morgon. Jag jobbar bara fyra dagar den här veckan då vi åker till Oskarshamn på torsdag efter jobbet. Ser fram emot en långhelg där. Vi ska försöka träffa så många vi hinner och passa på att njuta av sommaren och korta avstånd. Vi ska ju som sagt även på bröllop på lördagen. Så fantastiskt, älskar bröllop!! Extra kul när nästan hela kompisgänget är bjudna dessutom. Ser fram emot att ser min vän Lina som brud.
 
Denna veckan ska jag även hinna med en aw-dejt med Kristin på onsdag, shoppingdag med Andreas i morgon (måste handla lite inför bröllop + lite födelsedagspresenter till augustifödelsedagarna) och så ska jag och A sätta oss ner och försöka boka våran utlandsemester. Oh, kan knappt vänta med att se vad vi hittar för resa. Älskar att boka och kika runt bland resor. Blir med 90 % säkerhet någon mindre ö i Grekland. Två på reseönskelistanl är Montenegro. Vi får se vad det blir, längtar bara efter att få ha resan bokad och sen räkna ner dagarna tills vi åker.
 
 
 
Bilder från när jag och A var i Monaco. Vi hade så mysigt på den resan. Reser gärna tillbaka till Nice/Monaco någon gång.

Linas möhippa

Hej på er! Då sitter man på bussen hem i från en helg i Oskarshamn <3 Vi har nämligen haft möhippa för Lina, där av tystnaden om dom planerna. Kom hem dit sent i fredagskväll då jag jobbade hela fredagen. 

På lördagen steg jag upp tidigt och blev hämtad av Hedvig. Sen bar det av till Norrtorn för att möta upp de andra möhippetjejerna och kidnappa bruden. Vi busringer på dörren och ställde dit ett paket med packlista osv. Sen fick hon följa några ritade pilar till en lekpark där vi hoppade fram och överraskade. Där dukade vi upp till en gofrukost.

Möhippan. Ida, Hedvig, bruden, Johanna, Malin, Ellen, Victoria, Jennie, Sara, Emmelie och Karin.

Sedan satte vi ögonbindel på bruden och åkte på uppdrag...

Hon fick köpa en glass och fick ett paket på köpet..

Med ett tjusigt brudkit i..

Lite dricka..,

Sen åkte vi vidare mot bastu, bad och lek. Dukade även upp en lunchpicknick och körde lite lekar..

Vidare mot Bigbang och ovetandes brud... 

Som fick rida på en tjur..

Fiska ankor..

På Harrys får man en shot i utbyte mot en badanka ;)

På hamnfestivalen blev det fler uppdrag och karusellåkning... Vi åkte även lite läskigare saker ;)

Selfietävling hos SSU, haha ;)

Sedan åt vi middag på Terassen och efter det hade vi fest på en altan i kolberga.

Avslutade kvällen på hamnfestivalen med de sista uppdragen, öltält och dans. Grym kväll och en nöjd brud.

Nu laddar vi för bröllop nästa helg, ska bli superskoj!

Hetta

 
Godmorgon i hettan! Runt 30-33 grader i Stockholm, lär bli tre varma dagar på jobbet...Puh.. I helgen är jag ledig, då ska jag deffinitivt bada...Massor!
 
I går hade jag en härlig ledig dag i alla fall. Inget bad men njöt av sommaren så gott jag kunde. Var ute hos svärföräldrarna hela dagen. Först var jag och Anette i Gustavbergs hamn och fikade. Satt länge där vid vattnet och njöt av kaffe, sol och prat. Sen kollade vi in outleten runt om kring innan vi for hem till grabbarna för grillkväll. Så ljuvligt med trädgårdshäng på sommaren.
 
 
Nähe dags att göra sig i ordning för ett kvällspass på jobbet, föjt av två dagpass. Sen HELG.