Sommarplaner -14

 
Har ju inte skrivit något om sommarplanerna 2014 än.. Jag ska jobba fram till vecka 35 då jag har två veckors semester men även om man jobbar kan man ju hitta på en hel del roliga saker. Detta är mina sommarplaner:
 
 
 
- Denna helgen kommer mamma och Thomas kommer upp till Sthlm de ska bo hos Andreas och Ingrid men vi ska passa på att ses en del allihopa. Längtar efter dom alla, särskilt mamma så ska bli så roligt.
 
- Tjejweekend i Helsingborg. Helgen v.28 drar jag, Hedvig och Aneta ner till skåne och underbara Helsingborg för att hälsa på Ida som flyttade dit nu i vår. Ska bli så galet roligt med tjejhelg med dessa tjejer kommer jag garanterat ligga dubbelvik av skratt hela helgen...Roligt att få hänga med barndomsvännerna.
 
- Helgen 2 augusti ska vi ner till Oskarshamn för att uppleva det finaste som finns, ett bröllop! Det är fina Lina och Kristoffer som ska bli man och fru. De flesta i gänget ska komma och jag längtar massor.
 
- Helgen v.32 får vi förmodligen besök av Karin och Henke. Ska bli jätte roligt. En hel helg med goda vänner.
 
- Den 23 augusti är det bröllop igen, denna gången ska jag bege mig till Finnspång för att få uppleva min underbara klasskompis Lovisas stora dag. Ska bli så roligt! Blir alltså en hel helg i Norrköping. Ska bo hos Sandra och jag ser så mycket fram emot att få umgås med gänget från klassen igen och få dela våra nya yrkesupplevelser med varandra. Ska även passa på att catcha upp med Helene och min andra Sandra den helgen.
 
 
- Semester med min älskling v 35 och 36. Våran första semestervecka åker vi utomlands förhoppningsvis till Grekland men det beror lite på vad som finns. Ska boka i slutet på juli. Oh vad jag längtar är så himla resesugen! Våran andra semestervecka får vi se vad det blir. Vi ska nog vara hemma en del och vila upp oss men ev. en tripp till Järvsö eller Småland? Vi får se.
 
I övrigt skulle jag gärna få in en tripp till Gröna Lund och/eller Skansen, vinprovningen som Andreas fick av mig i födelsedagspresent, lite uteservingshäng, Oskarshamnshelg, grill och bad! Sommarvädret har ju varit kasst nu ett par veckor men hoppas det vänder snart! Just nu gör det inget att man jobbar iaf.

Ledig måndag


Min favoritfrukost just nu. Fil med nektarin och linfrön. Stekt ägg med cheddarost. 

Hur lyxigt  är det inte med att jobba korthelg? Så skönt ledig i dag igen. I fredags hade jag en riktig fixardag. I dag ska jag ta det lite lugnare. Haft en soft förmiddag i soffan. Ska strax ta en promenad och fixa några ärenden. Efter det ska jag träna lite styrka med mitt CX-band. Ska nog se några avsnitt av Barnmorskorna i East  end också. När Andreas kommer hem är planen att rensa förrådet. I morgon jobbar jag kväll. 

I gårkväll hade jag och A en supermysig kväll. Regnade ute så vi tände massa ljus och hade spelkväll. Superkul. Lyxade även till det med hallonpaj och glass. Oh vad jag älskar min underbara sambo. 

Prinsförlovning

 
I går fick vi ju reda på den roliga nyheten om prinsens och Sofias förlovning!! Jag tycker det är så roligt med kungahuset, så tyckte det var en rolig nyhet. De två såg så otroligt lyckliga ut. De strålade verkligen om dom! Jag tror Sofia kommer göra sig perfekt som prinsessa och jag tror att de tillsammans kommer bli två av de mesta omtyckta i kungahuset. De verkar vara ett bra team. Jag ska banne mig stå på Stockholms gator och vifta med en svensk liten flagga vid bröllopet nästa sommar. Min danska vän Christine skulle göra mig sällskap sa hon. ;) Vi följde nämligen kronprinsessans bröllop tillsammans på en liten laptop när vi bodde på Kreta.
 
Nu ska jag strax göra mig i ordning för jobb. Jag får skjuts av Andreas i dag så då kan jag åka lite senare.
 
Trevlig helg!