Måndag

Oh vilken lång måndag jag haft, var i skolan 9-17. Efter det stack jag till gymmet mötte upp Helen och körde lite cardio och CX. Så var hemma runt 19.. Är ganska trött i dag så får bli en tidig kväll. Har vfu i morgon igen. Men innan sängen ska jag se Biggest Loser. Har längtat till säsongspremiären, man blir så peppad och glad av det programmet.

I dag hade vi de sista föreläsningen ever på sjuksköterskeprogrammet.. Så sjukt. 66 dagar till examen. Längtar mer och mer! Ska bli så kul att få jobba snart. :)

Sommartid

Bild från i fredags så jag och Emelie tog en pw i solen runt Åbackarna. Härlig stund med en fin vän.
 
Godmorgon sommartid! Jag har sovit så gott i natt, dock var jag trött när klockan ringde (ställde klockan eftersom jag börjar jobba vid 14.00, vill hinna med lite innan dess). Klockan var ju egentligen bara 07.30. Jag har softat i soffan nu på morgonen med nu ska jag göra mig i ordning. Om jag hinner ska jag gå ut någon halvtimme innan bussen går, köpa en glass och njuta av solen en stund. Är även glad att jag denna vfu som infaller under våren är i hemsjukvården så man får vara ute lite.
 
 
I helgen har jag snaskat på mörk choklad: Denna goding med caramel och havssalt var helt fantastisk, köp! I går gjorde jag även en lite efterätt med mango, banan, hallon, en klick vaniljkesella och riven choklad. Gott!
 
 
I morgon är det teoridag i skolan igen. Föreläsning om smitta och smittspridning och så seminarium i ledarskap.
 
Vi hörs.
 
 

Lördagkväll

Trevlig lördagkväll på er! Jag har haft vfu på dagen. En dag med full fart som avslutades med trevlig glassfika. När jag kom hem pluggade jag en stund. Efter det har jag kopplat av i soffan med en god sallad, magasin, tv och mörk choklad. I morgon jobbar jag kväll, blir skönt med sovmorgon särskilt när vi går över till sommartid och förlorar en timme. 


I kväll är det ju earth hour också, ni släcker väl mellan 20.30-21.30??

Trevlig lördagkväll <3