Packar!

 
 
Håller på att packa, rensa och slänga. Har varit och handlat och ska nu laga lite mat och invänta mannen min. Ska laga choritzo med blomkålsstuvning med riven parmesan. Älskar parmesan, skulle kunna ha det på nästan allt! Dricker lite sangria till och låtsas att det är soligt väder. ;)
 
Har även haft ett uppiggande samtal med min Emmelie. Underbart, saknar mina bästisar! Nästa vecka då ser jag några av dom iaf. Lycka.
 
Trevlig fredagkväll!
 

Friday!!

Fredag! Även om jag har "semester" så infinner sig ändå fredagskänslan. Andreas kommer nämligen i kväll och jag glädjer mig åt en myshelg tillsammans. Snart är vi sambos eller from i dag egentligen för nu kommer vi inte vara i från varandra mer än tre dagar nästa vecka sen har vi semester tillsammans. Om 1,5 flyttar vi upp mina grejer till Märsta.

I dag ska jag fortsätta att packa och fixa. Senare ska jag även på ett pass bodycombat, förmodligen sista träningspasset på Nordic.. I kväll blir det fredagsmys med mannen som sagt. Laga någon god mat och kanske se en film. Tråkväder här så blir bra med en innekväll.

I går fick jag mitt schema för sommaren och det var riktigt bra. Fick ledigt de helger jag ville. Har dessutom tre 3-dagarsledigheter i sommar. Midsommarhelgen jobbar jag bara dag på midsommarafton men är ledig helgen så då kan man ju både tjäna pengar och hitta på något roligt! Jag börjar alltså jobba v.25. Då har jag introduktion i 4 veckor. V.29 börjar jag alltså jobba själv!!! Wiiee så kul, men pirrigt!!

Lycklig tjej!

En vecka till examen!!

 
Godmorgon! Jag vaknade upp till fastedag. Ätit lite fil och druckit en kopp kaffe. En vecka kvar till examen i dag. Det pirrrar i magen, kan knappt fatta att jag alldeles strax är färdig och snart kan titelera mig som sjuksköterska! I går skickade jag in min komplettering, om den är godkänd var det den sista skoluppgiften. Bara ett litet posterseminarium kvar men det är mer eller mindre bara att närvara så blir man godkänd. Det var sjukt skönt att skicka in i går i alla fall. I dag ska jag ta tag i packningen ordentligt satsar på ett par kartonger. Nästa vecka måste det nämligen nästan vara färdigt. Då har jag nämligen fullt upp med massa skojigheter och förberedelser inför examensdagen.
 
Solen lyser här men det blåser väldigt kalla vindar så får bara bli en promenad i dag. Utöver det blir det nog en innedag.
 
I går hade jag en mysig dag. Lunchade på Waynes med Sandra, kollade lite på stan och på kvällen var det födelsedagskalas för Kim, hos honom och Helen. Trevligt.
 
Gammal bild. Här gick jag i Termin 1 och hade även precis träffat Andreas.... Känns länge sen och samtidigt inte alls!! Hjälp vad tiden går!! 2,5 år senare är jag nästa färdig ssk och snart sambo med samma man. Lycka!!