1 advent

 
Godmorgon och spenderat hela morgonen i soffan -check! Har varit en supermysig morgon med en juligfrukost med både tomtegröt och julskinka. Vi har tänt första ljuste och bara myst. Nu ska jag strax byta om från pyjmas till vanliga kläder och göra mig i ordning. I eftermiddag ska jag in till stan och byta en av blusarna jag fick av A som var lite för stor. Efter det blir det bio med Kristin. Andreas ska på annat galej men jag valde en komisdejt i stället. <3 Vi ska se Hunger games. Har längtat efter den. Vi har dessutom VIP-biljetter som Kristin fixat. Väntar mig en extra bra bioupplevelse.
 
Här kommer lite adventsbilder från vårat hem som verkligen är mysigt nu i dessa jultider. Vissa hem passar bättre än andra i juleskrud. Min gamla lägenhet var tvärtom den passade inte i julsaker.. ;)
 
 
Årets adventsljusstake. Sen har vi ytterligare en som mamma målat. Båda är tända i dag.
 
Vårat köksfönster.
 
I går fick jag även denna fina ljusstake av svärföräldrarna i födelsedagspresent + presentkort från favoriten Indiska. Den är så himla fin. Speciellt med änglaspelet och mina fina lampänglar från farmor och Ulf brevid. Eftersom vi redan har två adventsljusstakar använder vi den som vanlig ljusstake dvs vi tände alla fyra ljus i gårkväll. :)
 
Gårkvällen var supermysig. Vi åt god mat, pratade massa, testade den nya lavdendelglöggen (god) och åt ananaspaj med glass (min favoritpaj).
 
I morgon är det ny vecka igen men jag jobbar bara måndag, tisdag och onsdag varav onsdag är en utbildningsdag för oss nyanställda, så blir en soft vecka. På onsdagkväll åker jag till Oskarshamn och stannar tills söndag. Längtar i hjäl mig nu <3 Får extra hemlängtan vid jul.
 
Kram till er alla.

Ledig helg.


Godmorgon på er! Jag och Andreas har precis ätit en långfrukost i soffan. Haft tända ljus och adventsljusen tända. Så mysigt, särskilt nu i början när man precis tagit upp allt. I morgon får vi tända första ljuset!

Utsikten från soffan denna morgon <3

I går jobbade jag och när Andreas kom hem åkte vi och storhandlade. Sen åt vi plockmat och såg en film. Jag var dock helt slut så slocknade i soffan. Gick och la oss ganska skapligt och vakande utvilade i dag. 

I går, fredagsmyys! 

I dag har vi bjudit upp min svärfamilj på middag. Ska bli mysigt. Tänkte bjuda på pasta carbonara och ananaspaj med glass till efterrätt. Vi ska även planera julafton lite, vem som ska ta med vad till julbordet och så. Mysigt :)

Oj nu kom solen här! Undrar om man hinner med en promenad kanske?

Önskar er en trevlig lördag. Kram 

Födelsedag!

Hejsan på er! I dag är det ingen vanlig dag för i dag är det min födelsedag. :) 27 år redan. Hade dock mer ångest för 26 tyckte det lät så gammalt kommer jag i håg. Hur eller hur så känner jag mig max som 25. ;)


Jag har i alla fall haft en fin födelsedag. Jobbade på dagen men det var en ganska soft dag. Då jag gick i mellan och stöttade avdelningen och sen var jag på brand och säkerhetsutbildning 2,5 timme + en läkemedelsutb på em. Så hade en ganska soft dag. Brandutbildningen var dessutom fantastiskt bra. Teorin var intressant och övningarna med brandsläckning roliga. Brandmannen som hade det var jätte pedagogisk och det var bara en wowutb helt enkelt. 



Efter jobbet har jag pyntar klart lägenheten och sen var jag och Andreas ute och åt en god middag på Olearys. Tog ett glas rött och njöt. Sen fick jag presenter när vi kom hem. Två jätte fina blusar från favoritaffären Zara. :)

Nu ska jag sova innan jobb i morgon och sen ledig helg! Kram