Snart helg.

 
Hejsan! Torsdag och jag sitter i soffan och har det bra. Har fixat med min nya iphone5s ett tag. Den är så fin, tog en i vit och guld. Fick ett bra erbjudande på den nu och det var tur för det var dags att byta. Andreas är ute med en kompis så ska spendera resten av kvällen med en kopp the och serier. Just nu tittar jag på Vampire diaries, har bara sett säsong 1 för ganska länge sen. Har inte haft tid att se mer men nu så ska jag äntligen se klart säsong 2 och 3 som ligger på Netflix. Fick även ett mail från Netflix om att Gossip girl säsong 6 kommit ut nu. Oh vad jag har väntat på den! Så den blir det också till att börja se snart. Vad ser ni för serier nu? På tvn följer jag Greys anatomy och Downton abbey. Hoppas snart en ny säsong av Barnmorskorna i East end kommer samt Mr Selfridge.
 
 
 
Innan sängen brukar jag även alltid läsa några sidor ur en bok. Det har jag gjort sedan mellanstadiet, så rogivande. Just nu läser jag första delen av Grottbjörnens folk. Jag vet jag är så sen med den. Men som de flesta andra som läst den så börjar jag verkligen fastna. Den är spännande. Älskar att fastna i böcker och serier.
 
I morgon jobbar jag sista passet för den här veckan. Sen är det HELG. Ska bli så skönt med en ledig helg på hemmaplan med Andreas. Var ett tag sen nu faktiskt. Vi ska fixa en del här hemma, umgås med folk och med varandra, ha myskvällar och ha det gott. I morgon efter jobbet tänkte vi mötas upp i stan. Äta något och sen gå på bio. Blir nog till att se Fury med Brad Pitt. Men först ett jobbpass. Mysigt att jobba dag hos oss på fredagar då bjuder nämligen chefen på fredagsmys. Alltid härlig stämmning och gemensam frukost då.
 
Trevlig helg på er!

Vi ska gifta oss!!!

 
I går hade vi 1-årig förlovningsdag och i samband med den är det väl dags att berätta här på bloggen att vi snart ska gifta oss. Oj vad stort det låter. Kan knappt fatta att det är sant. Pirrigt och härligt. Den 13 juni 2015 har vi spikat i alla fall. Det stod mellan ett vår/tidigsommarbröllop eller höstbröllop. Andreas ville helst det förstnämnda så då tog vi det. Det är ju så otroligt vackert då och jag gillar tanken på att ha hela sommaren som nygifta framför oss. Det färgtema jag fastnade mest för (och som Andreas även gillade) passar även utmärkt då. Färgtemat kommer bli salvigrönt, vitt och guld. Vi kommer gifta oss i Oskarshamn i Döderhultskyrka som är min hemkyrka. Känns väldigt fint och tryggt på något sätt att få gifta sig i sina hemtrakter. Nu väntar massa planering innan det är dags, ca 7,5 månad kvar.
 
Älskar de här tärnbuketterna, de tror jag mina tärnor ska ha.
 
 
 
Inspirationsbiilder.
 
I samband med detta är det dags att skapa en ny kateogori här: Sommarbröllop-15
 
 

Måndagmorgon

 
Oh hade skrivit ett ganska långt inlägg och så raderas det... Suck på det. Är ledig i alla fall. Så har tagit en lugn morgon i soffan. Pratade även precis med min älskade farmor, vi har alltid massa att babbla om hon och jag. Vaknade vid 07.50 i dag helt utvilad. Tack vintertid! Min kropp verkar gjord för vintertiden, sover bättre och vaknar tidigare vintertid. Har heller ingenting emot att det blir mörkare, jag har alltid gillat mörka kvällar. Ett äkta höstbarn.
 
Nu ska jag dra i gång med lite städning här, ska även baka pofiberfrallor under dagen och när Andreas kommer hem ska vi åka och storhandla. Blir nog även att läsa någon bok och se någon serie emellan varven. Stannar inne i dag då det är storm och ruggigt ute. Inte mig något emot.
 
Dagens frukost: Äggröra med parmesan och två finncrisp med ost. Trivs så bra med att äta LCHF igen.