Tisdagmorgon

 
Godmorgon! Jag sitter i soffan och slappar lite innan mitt enda jobbpass för den här veckan. Kommer verkligen vara borta ett tag från jobbet då vi har HLR-utbildning på måndag när jag är tillbaka igen. Började annars dagen med en jätte god smoothie gjord på banan, hallon och satsumas. Smarrigt!
 
I morgonbitti åker jag till Oskarshamn. Som jag längtar! Ser fram emot mys med familjen, kompisdejter, tjejkvällar och promenader runt Döderhultsdalen. Ska bli så härligt, 5 dagar får jag hemma, underbart! Ses i morgon Oskarshamn. <3
 
Nähe dags att ta tag i lite fix innan jobbet. Kram
 
 

Familjehelg

 
Godmorgon måndag, ledig dag och ny vecka! Jag kan nästan säga att jag har semeser den här veckan. Bytte bort min onsdagkväll så nu jobbar jag endast i morgonkväll, sen är jag ledig i 5 dagar. Superskönt. Ska boka biljett till Oskarshamn nu, åker nog på onsdagmorgon. Åker själv denna gången då Andreas åker på buisnesstripp till Bulgarien i stället.
 
I dag är jag som sagt ledig och jag har en del att fixa. Betala räkningar, styra om en del, ringa några samtal, tvätta och packa lite. Det är underbart väder ute så jag tänker även ta en eftermiddagspromenad i höstsolen innan tvättiden.
 
Helgen som var vart mysig. Jag jobbade i fredagskväll och när jag kom hem var mamma och Thomas här. Andreas hade tagit väl om han om dom. På lördagen var jag ledig så då dukade jag upp en stor frukost och sen åkte vi in mot stan. Hämtade upp Christoffer som varit på kryssning, åt lunch på Taverna Brillo och sen åkte vi till Andreas, Ingrid och lilla Ariel. Där vi bebisgosade, åt äppelpaj, pratade och hälsade den lilla välkommen med presenter. Oh hon är så liten och helt bedårande. Livet är så häftigt! På kvällen åkte vi hem till oss och jag lagade tacotårta och så slöade vi i soffan med ett glas rött, prat och tv.
 
 
Små, små goa bebisfötter.
 
I går jobbade jag från 6.45 - 21.30 så Andreas fick återigen ta hand om gästerna lite extra innan de for hem. Träffar dom ju dock om bara några dagar igen. <3
 
 

Trevlig helg!

 
Godmorgon fredag! Jag har inte riktigt fått fredagskänsla än, jobbar nämligen kväll. Är dock ledig i morgon efter som jag har lagt dubbelpass på söndag i stället. Helt klart värt att lägga vissa helger så. Lite helgkänsla har jag ändå för i kväll kommer mamma och Thomas hit och i morgon gör även Christoffer oss sällskap. Ska bli så mysigt att få träffa familjen. På lördag ska vi dessutom hem till Andreas och Ingrid och få hälsa på lilla Ariel. Oh vad roligt det ska bli. Jag har en gnagande dov känsla av hemlängtan så deras besök kan inte komma mer lägligt. Nästa vecka ska jag dessutom hem till Oskarshamn för en långhelg så då ska den nog botas helt. Längtar tills dess också.
 
Trevlig helg på er. Nu ska jag till världens bästa jobb. Det botar hemlängtan också. :)