Varva ner

Kan ju bara hoppas på att det är lika soligt och fint i morgon när jag är ledig, snälla!!??
 
Hej på er! Sitter i soffan och har nyss druckit en kaffe och försöker varva ner lite. Ska strax laga middag. I bland är det svårt att koppla av tycker och låta sig själv ha en kväll där man inte gör någonting. Mycket som snurrar i huvudet nu med alla bröllopsmåste osv. Att skriva listor hjälper mig verkligen att varvar ner. Det kan vara simpla listor som i kväll då jag har skrivit listor på vad jag ska göra på min lediga dag i morgon. När jag gör det har jag lättare att släppa allt och bara  ta det lugnt på kvällen. Började med att göra mycket listor under pluggtiden, hjälpte mig att sortera upp plugget. Det är helt enkelt för svårt att ha allt i huvudet. I dag har det ändå varit en rolig dag på jobbet men ändå lite intensiv, tror det är därför jag kände mig extra uppe i varv när jag kom hem. Kunde inte riktig släppa tankarna på jobb och patienter. I bland berör deras levanadsöden mig lite extra. Har även haft min första dag ensam på våran övervakningsdel NAVE. Kändes bra och det var en relativt lugn dag. Ganska skönt att gå själv nu.
 
Är annars väligt glad för att jag ska åka hem till Oskarshamn nästa vecka. Kunde ta en semesterdag på torsdage nästa vecka så jag åker hem onsdag och stannar till söndag. Skönt att bara behöva ta en semesterdag och få vara ledig fem dagar! Lite sportlov nästan :)) Åker hem själv denna gången då Andreas inte har ledigt. Längtar hem lite så det ska bli så skönt att få träffa vänner och familj. Blir nog bebisgos med nykomlingen Gustav också, Karin och Henkes bebis. På tal om Karin så lite det en liten dejt med henne på telefon i kväll <3
 
Nähe slutbabblat. Nu laga middag och sen slapp med serier i soffan. Är gräsänka i kväll.
 
Kram på er <3
 
 

Vårlängtan

 
Godmorgon! Jag jobbar kväll i dag igen. Har en varannan dag vecka i nästan en vecka nu dvs varannan dag går jag upp tidigt och varannan får jag sovmorgon. Ganska skönt :)
 
I går efter jobbet var Kristin här och kollade in lägenheten. Jag bjöd på laxpasta (bönpasta) och så drack vi the och pratade massa. Jätte kul med lite kompistid en vardag, blir inte så ofta nu med jobb och allt vad vardagsmåsten heter. Man får inte glömma bort att sätta lite guldkant och socialt umgänge på vardagarna i bland.
 
I övrigt tror jag att jag har vårkänslor i kroppen. Längtar efter massa saker, planerar och känner mig energisk. Precis som att kroppen och knoppen sakta vaknar till liv igen. Saker jag dagdrömt och längtat efter denna morgon:
 
- Uteaktiviteter: Cykla runt området med Andreas och upptäcka nya platser i Nacka och Saltsjö-Boo, springa (finns massor av fina slingor här så kanske tar upp löpningen igen) , ta en kaffe på en utservering med en kompis och framförallt att dricka kaffe med mamma och Thomas på deras altan, det är vårkänslor det.
 
Påskfiika hos mamma på balkongen förra året.
 
 
 
- Resor: Oh dagdrömmer omen  weekend i någon europeisk storstad. Ett underbart sätt att möta våren på. Skulle så gärna komma i väg på en tjejweekend i vår. Jeanette var sugen. Frågan är om det finns tid och pengar med det stundande bröllopet på g. Hur eller hur så är det inte jätte långt kvar tills vi åker på bröllopsresa då. Fantiserar lite om den också, får se vad vi åker men det börjar formas en plan. Emilia och jag har även pratat om någon weekend framåt sensommaren/hösten sen. Vore roligt.
 
I Rom maj -2013. 25-årsresa med Kristin.
 
 
 
- Nya kläder, med våren kommer alltid ett sug efter lite shopping och förnying av gaderoben. Tur att en shoppingdag i Växjö med mina tärnor väntar snart. Längtar! Kompishäng och shopping, bästa!
 
- Inreda balkongen: Längtar efter att få göra balkongen fin, plantera blommor och göra det mysigt. Vi har en väldigt fin och trevlig balkong i västerläge. Perfekt.
 
 
Börjar ni få vårkänslor nu?
 

En söndag


Måndag igen. Jag jobbar kväll så blev en soft morgon. 

I går hade vi en supermysig söndag. En sådan där klassisk söndag som innehöll lite av varje. På förmidaggen fixade vi här hemma. Sen kom svärföräldrarna över på fika. Framåt kvällen lagade jag en god middag och vi hängde upp massa tavlor + fixade med våra nya möbler. När vi kände oss nöjda och duktiga fixade vi lite frökex, ost och the. Slog oss ner i soffan och såg på två filmer innan det var läggdags. Filmerna vi såg var "A good marriage" (thriller som var sådär) och "American sniper" (om Irakkriget, den var väldigt bra). 

Våran nya hallmöbel. Måste köpa något grönt att ställa på den också. Tar ev. bort klockan över.. Får se, man får prova sig fram med inredningen hela tiden. Bytte ut den vita lyktan efter ett tag tex.