Inskolning

 
Onsdag! Oh denna vecka är verkligen tuff. I går var jag helt grinig av all stress... Packa, rensa, fixa massa måsten, bröllop och så jobb med nya uppgifter mitt i allt.. Jaja vi har ju planerat detta själva, visste ju att det skulle bli en tuff månad. Vi ligger egentligen i bra fas men stressar ändå upp mig lite. Mycket att hålla koll på. Längtar nu mest efter att få börja inreda våran nya lägenhet. Åka till Ikea, handla på Indiska, Jotex med mera. Oh så skoj det ska bli. Vi får dock mest köpa inredning i början, nya möbler får nog vänta till ett tag efter bröllopet. Lite väl mycket nu som sagt, hehe.
 
I kväll ska jag jobba så inget pack för mig i dag, torsdag och fredag jobbar jag dag så då får vi packa det sista de kvällarna. På lördag kl. 8.00 kommer flyttfirman. Oh i kväll är det sista kvällspasset som jag gör när jag bor i Märsta. Vilken lycka! Det är nämligen ganska jobbigt att jobba kväll när man bor här. Man får åka tidigt till jobbet och det tar en evighet att komma hem på kvällen. Får man dessutom jobba över är det ännu svårare att komma hem. Till Nacka är det superbra förbindelser så kommer bli helt annat. Så skönt!!!!
 
From i dag och fyra veckor framåt kommer jag gå inskolning på våran övervakningsdel R12/NAVE (neuroligisk akutvårdsenhet). Ska bli roligt och spännande men är samtidigt lite nervös. När inskolningen är klar kommer jag variera mellan att vara på R15 och R12. Kul, älskar variation. Detta kommer dessutom bli en utmaning och förmodligen kommer jag utvecklas massor som sjuksköterska, då detta blir lite mer akutvård.
 
Hej så länge!

Flyttkaos

 
Godmorgon! Ledig dag här. Skönt, jag har massor att fixa med så det blir en stor pack och rensardag och även lite annat planeringsfix. Dagarna går så sakta vill bara flytta i från det här kaoset nu och få det fint igen. Fyra dagar kvar nu! Så tråkigt med mat också finns ju ingen inspo till sådant just nu, så sista veckan har det blivit mindre strikt lchf då lchf kräver planering. Finns inte mycket bra snabbmat och köpmellanmål som är helt lchf. Jaja nästa vecka blir det ordning och reda igen! 
 
Nu ska jag ringa mamma och i eftermiddag ska jag nog passa på att ringa någon kompis också. På tal om vänner så fick vi den glädjande nyheten i lördags att våra fina vänner Karin och Henke fått en son. Så otroligt härligt när allt går bra. Längtar efter bebisgos och få höra hur allt gått <3 
 
Önskar en en fin dag.
 
Another day...

Nattbestyr

 
Godmorgon! Jag sitter i soffan med en kaffe efter en god natts sömn. Ska jobba kväll i dag. I morgon är jag ledig igen. I går jobbade jag heldag dvs 6.45-21.30. Det gick bra och när jag kom ut från jobbet så stog Andreas där med bilen och väntade på mig. Vilken överaskning!! Blev så glad!! Kom hem en timme tidigare vilken lycka när man är helt slut och har huvudvärk. Sen sov jag som en stock hela natten. Känner mig helt utvilad nu. Dock har jag pratat i sömnen mängder i natt. Brukar göra det när jag är utmattad. Fnissat för mig själv hela morgonen för vid ett tillfälle låg jag och klappade Andreas på huvdet och drog han i öronen och sa "lilla gumman var inte rädd". Andreas undrade vad tusan jag styrde med och då kläcker jag ur mig lite yrvaket att jag trodde du var Nellie (svärisarnas hund). Haha stackarn vad jag håller på vissa nätter.
 
En bild från lördagmorgon med vovvarna. Mys.
 
Annars är det i stort sätt bara flyttkartonger här nu. Fem dagar kvar till flytt!! Oh vad jag längtar.... <3