Sommartid?

Dagens gråa utsikt..
 
Godmorgon sommartid! Även om de känns som allt annat än sommartid. Blåsigt, kallt och regningt. I och för sig gör det mig inte så mycket. Spenderar gärna hela dagen hemma i mjukiskläder. Visst hade det varit soligt hade jag kunnat ta en löpartur eller en promenad men men. Tänker spendera dagen med serier, bakning av lchf-bröd, laga någon god middag, planera lite bröllop, läsa lite och kanske ringa någon vän på telefon. Mitt enda problem kommer vara att söndagar alltid går för snabbt och att denna dessutom har en timme mindre.. (!!)... I kväll ser jag fram emot att få sova brevid min andra hälft igen. I morgon väntar ett dagpass på jobbet, fyra dagars arbetsvecka. Ser fram emot en tre-dagarsledighet där vid påsk i slutet av veckan, då blir det älskade småland.
 
I går hade jag och Kristin en sådan mysig kväll. Laxmiddag, massa prat och bröllopspepp, en ny Beck-film och så hade Kristin och Patrik till min stora glädje spelet Worms hemma på tv-spel. Så blev även några matcher av det. Vilken Nostalgi! Jag,brorsan och Aneta spelade alltid det förr. Jag var inte lika bra som då men det tog sig. Kom i håg alla roliga vapen och maskarna var lika roliga som förr. I dag har jag spelabstinens och skulle typ kunna våldgästa Kristin och Patrik för att få spela lite.. :P En annan kväll! Tack fina Tin för en mysig tjejkväll.
 
 
 
 

Lördag <3

 
Hejsan på er! Tittar in och önskar er en trevlig helg. Min andra lediga helg på rad, super härligt. Är även ledig nästa (påskhelgen). Jag var så trött i morse när klockan ringde (!!) eftersom jag masat mig upp vid 5:00 fyra dagar i rad. I dag var det något bättre 6:30 men inte helt bra så var lite trött. Skulle in till stan och äta hotellfrukost med farfar som är i Stockholm. Det tackar man ju inte nej till. ;) Väldigt mysigt och gott. Höll mig till lchf, så satsade mest på ägg, bacon och pålägg, fick bli en lite mörk brödskiva också. Efter frukosten tog jag med farfar och Birgitta in till stan. Vi strosade runt lite innan jag skulle möta upp min kaffedejt och de skulle möta upp Birgittas barbarn. Mötte sedan upp min fd jobbarkompis Ulla. Väldigt trevlig. Fick bli en kaffe på Espresso House. Efter det åkte jag hem. Har vilat lite nu och ska strax röra på mig igen. Ska åka till Kristin för en tjejkväll. En god middag, kanske lite vin, massa tjejsnack och någon film tänker vi att kvällen ska innehålla. Jag är gräsänka hela helgen och Kristins sambo är på grabbkväll.
 
I går hade jag en mysig hemmakväll by myself. Andreas var bara hemma och pussade mig hejdå innan han åkte mot Oskarshamn för ett mellanstopp och i dag ner till Skåne. Så kvällen innehöll LCHF-pizza (gör den alltid när jag är själv, så god), några goda ostar till snacks och Lets dance. Det var så skönt att bara vara hemma i min soffa med massa tända ljus efter en lång vecka. Inte van vid att jobba fem dagar i rad och särskilt inte så många dagpass i rad. ;)
 

Onsdagspyssel

 
 
Godkväll på er! Dagarna tuffar på och i kväll är jag hemma själv. Tog en kopp kaffe och LCHF-knäcke när jag kom hem. knäcken från lchf-klubben. Första gången jag köpt dom. Jätte goda men dyra. Så måste försöka göra egna i bland. Jag sitter just nu med lite bröllopsplanering. Ska beställa hem hindersprövningen och kolla hur jag ansöker om att byta efternamn. På fredag beställer vi hem tärnklänningarna. Fem stycken tärnor har jag. Mina fem allra bästa vänner. Kristin, Emmelie, Karin, Hedvig och Emilia. Blev många men kunde såklart inte välja bort någon, jag vill ha dom alla nära mig denna dag. Så har jag min Jossan och Ida som toastmadams. Det känns tryggt. I går hämtade jag hem min ring. Måste strax även börja kolla på bröllopsresor (bland det roligaste) och börja köpa in saker till festen, dekorationer med mera också roligt!
 
Den här färgen kommer mina tärnor ha på sin klänningar. Fast de kommer inte vara den här modellen. De kommer vara så vackra. Vi beställer från jenjenhouse. Hoppas det blir bra!
 
Nu ska jag fixa lite mer sen är det tv-kväll i soffan som gäller. Mästerkocken och Greys!
 
Trevlig kväll!