Två veckor kvar!Godmorgon säger jag med en bild i från två veckor sen! Ska strax bege mig mot jobbet. Jag gjorde klart festhäftet i går men jag har en jobbig stress prestationsångestkänsla över mig. Känner mig helt nipprig trots att jag ska föröka koppla av lite... Gaah känslorna utanpå kroppen just nu. Två veckor kvar och jag längtar så otroligt mycket samtidigt som jag är skitnervös för att vi inte ska hinna bli klara med allt, att de ska bli misslyckat osv...  Jaja det kommer säkert bli bra som det oftast blir även fast jag alltid gör allt i sista minuten...

I går försökte jag koppla av på kvällen med Andreas, vi såg en jätte rolig film Hell sweet home med Katherine Heigel, se! Sen la jag mig för att läsa min nya bok från favoriten Philippa Gregory. Så skönt.


Okej nu jobb! Hej svejs. 

This week...

 
Godmorgon på er! Fredag och jag är ledig i dag ska nämligen jobba i helgen. Korthelg dock, jobbar bara kväll i morgon och sen dag söndag, är ledig måndag igen. Skönt. Veckan har varit ganska hektisk, håller på med festprogram, vigselprogram och meny. Har deadline på festhäftet i kväll så ska strax sätta i gång och göra det sista. Ska bli skönt när det är klart då det är sista "stora" grejen.
 
Här är lite bilder i från veckan som gått:
 
I tisdags var jag och frissan för att göra en sista uppfräschning inför bröllopet. La i slingor i utväxten, fräschade upp topparna och så färgade jag bryn och fransar inför sommaren då jag gärna slipper att sminka sig så mycket. Blev så bra. MIn nya frisör här i Boo är guld.
 
I onsdags jobbade jag. Hade HLR utbildning hela dagen och detta år hade vi även uppfräschning av barn-HLR och luftvägsstopp och så den vanliga HLR:en samt sjukhus-HLR såklart. Har fortfarande ont i händerna hehe. Efter jobbet följde Kristin med mig hem. Vi drack kaffe, åt en god middag och planerade lite bröllopsdekorationer.
 
I går jobbade jag igen, på eftermiddagen var jag på steg 2 av en diabetesutblidning jag gått på som nutritionsansvarig. Har varit en bra och givande utbildning. På kvällen satt jag återigen med festhäftet samtidigt som Andreas skämde bort mig med middag och så drack vi the och åt ost och kex på kvällen. Lite torsdagsmys och kvalitetstid  var inte så dumt efter en stressig vecka.
 
I dag blir det som sagt mest bröllopsfix. Men tänker mig ett traditionellt fredagsmys i kväll med min älskling. Var många veckor sen vi hade fredagsmys på hemmaplan. Blir nog kycklingfajitas och lets dance finalen alt. en film. Skippar dock vinet fram till bröllopet, försöker bli fit fram till dess.  Ska även klämma in en 5 km löparrunda under dagen..
 
Trevlig helg.

Semester!Godmorgon måndag! I dag har jag tagit ut en semesterdag. Så njöt av sovmorgon och en stressfri morgon. Så skönt! I morgon är jag dessutom ledig. Så värdefullt med två lediga dagar i rad. I dag ska jag bara hålla på med bröllopet hela dagen. Ska bli skönt att vara fri från andra måsten och bara fokusera på det. Ska dricka massa kaffe och bara fixa. Ska börja med gästbeskrivningarna till Festhäftet kul men tidskrävande! Måste även få tag i ett tryckeri som kan trycka dom åt oss. Ska även göra klart vigselprogrammet i dag. Festhäftet är det som är mest tidskrävande av det som är kvar sen är det mest vara smådetaljer och avstämmningar. Kan inte fatta att vi börjar bli klara!! 21 dagar kvar <3 

I går på fm var mamma, Thomas, Andreas, Ingrid och Ariel här på frukost. Jätte mysigt och trevligt. Ariel växer och växer det där första året är så händelserikt! Min Andreas var dock inte med hans svensexa var i lördag så han var ganska risig haha!! ;)
Mys <3