Måndag igen..


Godaste frukosten, kaffe och julskinksmörgås. Morgonkaffet smakar så gott igen <3 

Då var det måndag igen och denna vecka jobbar jag måndag till fredag. Varav i dag och på torsdag är kvällspass. I morgon har jag admindag med palliativa gruppen. Annars har min vanliga decembertrött på jobbet infunnit sig även om jag älskar att vara på jobbet när jag väl är där. MEN i december hade jag helst haft semester hela månaden. Få vara hemma och se på serier, läsa böcker eller gå runt i lugn och ro i julhandeln. Jaja mitt decemberschema är ganska lätt och det är bara drygt 3 veckor kvar tills min julsemester. Längtar!!! Efter det är det lite mer än en månad kvar tills jag förhoppningsvis går hem på havandeskap/graviditetspenning. I takt med att magen växer blir jag mer och mer sugen på att bara vara hemma. Jag känner mig ofokuserad och stresskänslig på jobbet vilket inte är jätte bra kombo som sjuksköterska i akutsjukvård som ni kanske förstår. 

Apropå gravidtetspenning har jag nyss spenderat morgonen i telefonkö hos försäkringskassan om några frågor om sgi och annat. En helt ny värld detta... 

I går var ju svärisarna här på kalas. Det blev Väldigt trevligt och maten blev lyckad. Jag fick badskum och en elektrisk värmefilt i present (något jag önskat mig ett tag). Så glad :)

Vit kladdkaka serverad med hallongrädde.

Nu ska jag ringa och gratta min lillebror som fyller 25 (!!) i dag.

Kram! 

Lussebullar och första advent


Godmorgon första advent! Vi gick upp ganska tidigt i dag. Vi ska nämligen ha lite födelsedagslunch för mig i dag. Svärföräldrarna kommer hit, Andreas bror var tyvärr sjuk annars skulle han också kommit hit. Vi har precis ätit en god adventsfrukost med extra allt. Så mysigt med tända ljus och adventsljusstakar på morgonen. 

I går var vi inne hela dagen. Jag bakade lussebullar som blev riktigt bra. Möjligtvis att jag vill ha lite mer socker i dom nästa gång men saftiga blev dom! Så gott att ha hemma i december.
På kvällen år vi kebab och mös framför Så mycket bättre och Downton Abbey med choklad. Jag köpte även tidning som jag satt och bläddrade i. Skön kväll. 


Nu ska jag göra en vit kladdkaka och sen börja men lunchen, tacopaj! Ha en skön första advent! 


Ledig helg <3


Godmorgon underbara helg! Efter två jobbhelger är det helt fantastiskt med ledig helg. Har ätit en god frukost med färskt bröd, nypressad juice och kaffe! (Yes kan dricka det igen med mjölk). Nu har vi hängt i soffan ett tag och ska nu börja dagen.

Blir en hemmadag. Jag ska baka lussebullar och Andreas ska städa/fixa lite. Får se om vi stannar inne hela dagen eller om vi sticker ut något framåt eftermiddagen. Vi tänkte gå på bio denna helg eller nästa får se vad vi känner för. Vill se den nya svenska julfilmen. En underbar jävla jul? 

I morgon ska vi ha kalas här hemma så måste fixa lite inför det också. 

Dagens mysoutfit fotad en annan kväll.