Alla Helgona och vecka 18


Godmorgon lördag och ännu en ledig helg! Denna gången på hemmaplan med min älskade man. I dag går vi in i v.18 dessutom. Snart halvvägs! 

Vecka 17 var en bra vecka. Känner mig pigg och glad. Kräktes två gånger dock men men ändå bättre med det. Jag har haft jätte mycket molvärk och varit ganska hungrig så misstänker att bebisen växt en hel del. Tycker magen blivit större på bara några dagar också. Har sista vecka gått upp 1 kg dessutom. Den andra kilona har kommit långsammare. Totalt har jag nu gått upp 3 kg. Känns helt okej. 

Köpte en gravidbok I Falun där man kan fylla i vecka för vecka och annat skoj om graviditeten också. 

Nu ska vi göra oss ordning och sticka i väg. Vi ska ta en promenad bort till dagens auktion i Lännersta. Ska bli roligt. I kväll väntar allahelgonamiddag med Andreas familj. Är vi inte på auktionen för länge kanske vi besöker en kyrkogård också. Älskar alla helgona Speciellt i Oskarshamn. Påminns om att nästa alla Helgona får bli i Oskarshamn. Vill gå på kyrkogården med mamma, Thomas, mormor och moster. 

Hoppas ni får en fin helg! Kram

Han är äntligen hemma!


Dagens frukost! Älskar att aptiten är tillbaka framförallt på morgonen. Lunch och middag  kan vara svårt fortfarande dock. I juicen i dag fick det äve bli lite grönkål. Grönkål är gott tycker jag, både i juice och som grönkålschips. 

Godmorgon! Här är det kvällsjobb som gäller så blev en sovmorgon. Välbehövligt var så trött i gårkväll. Fick till och med kräkas igen i går.. Det var ett bakslag, var två veckor sen sist. Hoppas inte illamåendet är tillbaka. 

Snart är det iaf helg! Jobbar dag i morgon men efter det helgmys med mannen i mitt liv. Auktion och halloweenmiddag väntas bl.a. Andreas kom hem i går. Gud vad jag saknat honom! 10 dagar har han varit borta. Vi åt en mysig middag i går och sen var det soffmys. 

Äntligen hemma! 

Knäppte även en liten magbild i morse. Vecka 17 (16+5):


Tycker sista veckorna gått så snabbt! Första trimestern släpade sig fram. Det ända man längtade efter var v.13 (minskad missfallsrisk), KUB-testet och andra trimestern (eftersom jag mådde så dåligt första). Sedan v.13 har det gått mycket fortare tycker jag. Herregud snart halvvägs liksom. Nu längtar man efter nästa milstolpe. Nämligen vecka 20 som betyder halvtid och RUL (rutinultraljud). 

Hoppas ni får en fin dag! 

Falun


Godmorgon på er! I dag är det den 26 oktober och det är två år sen jag och min man förlovade oss i Köpenhamn. Tänk i dag är vi gifta och väntar bebis. Så fint att tänka på. Synd att Andreas fortfarande är bortrest. Längtar tills onsdag när han kommer hem igen. Blir extra saknig nu när jag är gravid. 

Annars då? Jag jobbar kväll. Skönt eftersom jag kom hem runt 21 i går från Falun. Har haft en supermysig helg med Jossan även om det som vanligt gick alldeles för snabbt. 

Här är lite bilder:

På fredagkvällen när jag kom var vi bara hemma. Pratade i kapp om allt och åt lite god plockmat. 

På lördagfm åkte vi in till stan. Kollade lite affärer och lunchade på Vi 3. 

Efter stan åkte vi ut på landet till Jossans jobbarkompis där deras hundar fick busa. Vi fikade och hade det mysigt. Fick höra äkta dalmas ;)

På kvällen köpte vi pizza och godis och såg på film med mera. 

Söndag åkte vi upp till Källslätten. Vädret var fantastiskt och allt var så vackert!


Vi drack källvatten och så tog vi med oss hem för att rena våra kristaller för bra nya energier.Trollskog.

Efter skogen åkte vi in till stan och lunchade på Waynes. Sen tog vi det lite lugnt hemma hos Jossan innan mitt tåg gick hemåt. Tack Joss för en mysig helg!

Kristaller på rening.