Festligt


Godmorgon underbart sköna lördag! Jag är lite lyrisk över att vara ledig i dag. Var ledig i går också men då var vi väg nästan hela dagen. I morgon ska jag jobba heldag. Är trött i dag så känns så skönt att få vara ledig och vila. Vi ska ha en mysig hemmadag bara vi två i dag. Andreas åker nämligen på utbildning 10 dagar i morgon.. :-/ Tänker mig lite hemmafix, mys, god mat och en solig skogspromenad. 

I går var vi på en finare festtillställning här i Sthlm. Det bjöds på tre rätters, trevligt folk och sådär. Jag blev docknså fruktansvärt trött vid 23-tiden och med det kom illamåendet. Fick kräkas två gånger och kände mig helt slut och gråtfärdig. Hade kräkts på dagen också (hej bakslag). Vi kom i väg hemåt strax efter midnatt men innan vi var i säng var väl klockan halv två. Inte konstigt jag känner mig trött i dag. 

Här lite bilder från i går:

Hade en svart långklänning.

Vackra rum.

Andreas med bordsdam.

Vacker dukning. Vi hamnade vid ett roligt bord där även våra fina vänner Carl och Jeanette hamnade. Toastskagen till förätt och den var himmelskt god! Jag drack vatten hela kvällen. Det var en väldigt trevlig kväll allt som allt. Kul att komma ut lite och få klä upp sig.

Hoppas ni får en fin dag! Kram 

1 E:

skriven

Så fin du var vännen. <3 Tråkigt med illamåendet men det är nog som du skriver att det berodde mycket på trötthet också. Är det inte lite extra kul ändå att hitta på såna saker när man vet att man har nåt litet i magen? Jag minns från i somras att allt liksom var lite härligare trots illamående.
Jag får tyvärr ta bort din kommentar du skrev eftersom folk kan klicka sig in på din blogg och se min kommentar där jag länkar till min andra blogg, haha. Så dumt. Länkar till denna blogg istället nu. Vill verkligen vara privat än så länge. :) :P När vi har blivit gravida igen och har gått på ett lyckat ultraljud/gått ut med den graviditeten så tänker jag inte hålla något hemligt längre men just nu vill vi inte att folk ska veta att vi försöker igen. Höll ni det hemligt för vänner och familj eller berättade ni direkt? :))

Svar: Haha ingen fara vännen! Förstår att ni vill vara hemliga än så länge. Jo absolut men känner sig väldigt speciellt när man bär på ett litet liv. I går var lite extra kul då vi kunde berätta för alla hur det låg till. :) Vilket menar du? Denna graviditet eller förra? :D kram!
Cassandra

Kommentera här: