Vårt bröllop - Nygifta

 
Fortsätter bröllopsuppdateringen ( det går sakta jag vet men bättre sen än aldrig, hehe) med lite bilder utanför kyrkan.
 
Nygifta och lyckliga. Vi valde att låta folk gratta med att blåsa såpbubblor.
 
Första kyssen som gifta.
 
 
 
 
Gratulationer.
 
 
Ojoj vad många härliga det var att krama och prata med. En av de bästa stunderna.
 
Med våra föräldrar <3
 
Föräldrar och syskon.
 
 
Min vän Jeanette hjälpte oss att fixa fram en snygg bil att åka i och hennes man körde oss.
 
 
 
Den där timmen vi åkte runt i bilen var så himla mysig. Det var skönt att bara få andas lite, prata och känna förväntningarna (och nervositeten) inför festen.
 
Underbara gäster vinkar av oss. Till gästerna hade vi fixat en hyrd buss som kom och hämtade och körde dem till festlokalen. För våra långväga gäster som bodde på hotell gick det även en buss från hotellet till kyrkan. Det kändes som en schysst, smidig och uppskattad grej att abbonera buss till gästerna. Tips! Tror även att det var en härlig stämmning på bussarna :)
 
Foton: Maja Johansson

Juica

 
Godmorgon måndag och en ny vecka. En bra vecka tror jag på. Jobbar bara fyra dagar och är ledig i helgen. Ska göra en annan rolig sak också som jag kan berätta mer om sen. I dag är jag ledig. Grymt skönt efter en intensiv jobbhelg, jobbade bl.a. heldag i går dvs 6.45-21:30. Gick bra som vanligt, men var grymt trött när jag kom hem. Hade svårt att somna i natt, vaknat några gånger och sådär, men vaknade vid 8.00 utvilad. Dey var ju fullmåne eller blodmåne så säkert därför..
 
Till frukost återupplivade jag våran juicepress. Den har vilat sen i våras. Men nu måste jag skärpa mig. Så gott och nyttigt att juica själva. I dag blev det äpple, apelsin och kiwi.
 
 
 
Nu ska jag göra ett bröllopsinlägg och sen ska vi städa här hemma. Blir en lugn hemmadag. Kanske tar en promenad också, annars tänkte jag styrketräna lite och prata med Karin och lilla mormor på telefon. Hoppas ni får en fin start på veckan!
 
Kram!

Lite inredning

 
Hej på er! Torsdag och jag har varit ledig i dag. Har varit inne i stan och lunchat med Jeanette på NK. Sen travade vi runt på stan en sväng. Väldans trevligt. 

Blev klassisk husman till lunch. Gott!

Köpte en ny ljuslykta till sovrummet på Indiska. Har känt in ett tag att vi behöver något nytt i ett av fönstrens där. Det gäller att bo in sig lite innan man kommer på hur man vill ha det. Nu blev det toppen. Vill även köpa nya kuddar till soffan. Spanade in dessa ovan från Åhléns, men A var lite osäker... Ljust nu har vi vara slängt dit några kuddar men jag vill köpa några genomtänkta nu. 

Just nu kollar jag mycket på inredning. Kul som sagt när man bott in sig lite. Mina favoritinredningsaffärer är: Indiska, Lagerhause och Chilli. Annars även Ikea, Jysk och Jotex. Vilka är era? 

Nu är det tvättstugan som gäller och sen laga middag och soffankväll. I morgonkväll börjat min jobbhelg.