Fredagskänsla


Trevlig fredag på er! Har faktiskt fått lite fredagskänsla trots att dagarna flyter i hop lite här i bebisbubblan. Men ett nystädat badrum och solsken gör en alltid på lite sånt där härligt helghumör. I morgon "flyttar" mamma och Thomas över hit, så blir en extra fin helg detta. De åker hem på måndag sen. 

I dag har jag haft finbesök från Malmö -nämligen min Ida. Så roligt. Ida ska också ha barn i år, så det är extra roligt! En oktoberbebis. Massa vänner som också får barn i år. Andreas åkte i väg till stan och lät oss vara lite själva. Han kommer nog hem strax. Fundera på och ta en liten kvällspromenad med vagnen när han kommer. Behöver handla lite och det är ju så fint väder. I kväll ska även August bada igen. En vecka sen han badade sist. Han badade två gånger på neo och gillade det. :) Sen har vi även bestämt att vi ska äta Tacos! 

Min älskade lilla plutt. Kärleken blir bara starkare och starkare. <3 

Trött mamma


Godmorgon! I dag är jag lite tröttare. Blev väldigt upphackad sömn i natt. August var vaken mellan 3-5 och sen vaknade han kl 7 igen och somnade inte om för ens nu vid 9:30 när vi skulle äta frukost. Han sover fortfarande. Har även ont i nacken då jag somnade konstigt under en liggamning. 

Ska ringa några samtal nu bl.a. till försäkringskassan. ^^ Sen kanske man kan få till en tupplur under dagen. 

I går bajsade föresten August ner hela mig. Det kom verkligen som en katapult från den där lilla rumpan!! Något chockad mamma!! Haha skrattade länge efteråt! Glamorösa småbarnsliv! 

Mina godingar i går. I dag är August 2 veckor och kärleken för den där lilla grodan stiger varje dag. Han är så vaken och pigg i blicken nu. Viftar med armarna och sparkar mer med benen. Märks även att anknytningen går framåt. Börjar bli en riktig mammagris <3 

I em kommer mamma, Thomas, Ingrid och Ariel. Då ska vi hämta hem lite mat och mysa med barnen . :)) 

Hoppas ni får en fin dag. 

Första mötet med mormor


Hejsan på er! Klockan är 12 och vi har hunnit med hur mkt som helst sedan vi klev upp vid 8.30. Man blir galet effektiv som förälder måste jag säga! 

I dag har vi tvättstugan och i em får vi besök igen av mamma, Thomas, Ingrid och Andreas :) 

Pigg och glad i sitt babynest medan vi åt frukost. Han är mycket mer vaken i blicken nu.

Första mötet med mormor och bonusmorfar Thomas. <3 

Magiskt. 


August fick massa fina presenter från dem och gammelmormor + min moster I Småland. En jätte fin "första året bok" fick vi också. Ska visa den sen.