Liten update

Hej där! Hoppas ni har en mysig kväll. Vi sitter i soffan och dricker the och ser på Aktuellt efter att ha nattat August för någon timme sedan. Så vuxet det låter ändå. ;)

I dag har jag varit på mamma-bootcamp. Riktigt skönt då vädret var toppen och jag kunde ta ut nig lite grann till och med. Kroppen börjat sakta men säkert kännas lite starkare. Har dock väldigt ont fortfarande, höfter och rygg som värker. Hade vägningsdag i dag, hade gått ner 0,8 kg den här veckan. Så skönt! Viktnedgång + träning kan nog göra så jag får mindre ont sen.

August vände sig från rygg till mage i dag, flera gånger! Så stolt över honom såklart. Han vänder så självklart. Som han kunnat ett tag men väntat på att göra det tills han är säker på att klara det. Han har även stått på mig i soffan och spanat ut genom fönstret, han var så lycklig då. Lillhjärtat!

I morgon ska vi på andra föräldrargruppsträffen via BVC. Ska bli kul. Jag har ju fikat med några av mammorna mellan träffarna på BVC och sen är det även två av dom som jag tränar med. :)

Höstfeeling

Godkväll i stugan. Jag sitter i soffan med kopp the. Trött i kroppen efter en lång dag inne på stan med Jeanette och våra bebisar. Njuter av att det är ruggigt ute och hösten är på intåg. Jag äskar höst! Känner mig mer än redo för den nu. Skönt när man är föräldrarledig och kan vara hemma och njuta av krispiga höstpromenader också! August sover sen en halvtimme tillbaka. Han lägger sig alltid runt 20:30 numera. Oftast somnar han i sin egen säng med napp och snuttis. I bland går det inte och då somnar han i vår och så lyfter vi över han till sin när vi går och lägger oss. Han sover oftast hela nätter nu med uppvak runt 6 för mat och blöjbyte. Sen somnar vi om två timmar till. Brukar även behöva gå upp 1-2 gr på natten och natta om med napp och snuttis men brukar funka utan att jag behöver ta upp han. Himla skönt. Drömmen är ju att han sover till 6 helt utan uppvak. Hur har era små det på nätterna nu? Ni som har små?

Jag skulle leta dopkläder på stan i dag. Hittade nada till mig, men ev något till August men ska kolla en runda till. Hittade lite nya smycken till mig iaf och ett par goa tossor till August från Åhléns som jag blev lite kär i. Blir bra i höst/vinter.

Vända från mage till rygg

Godmorgon! Helt underbart med en hemmahelg i lite lugnare tempo. Det är så mysigt när Andreas är hemma med oss också. Vi har morgonmyst i sängen alla tre, ätit frukost och nu vilar både jag och August. Vi ska på 30-årsfest i em. Andreas bror som ska ha sitt större kalas i dag. Ska bli mysigt och lillplutt följer med.

I går hände något roligt. August hade fortfarande inte rullat runt än utan bara vänta sig på sidorna. Sitter och pratar med min farmor på telefonen och August ligger på mage på golvet. Säger till farmor att ja August rullar ju inte runt än, han verkar lite bekväm av sig. Varav ingen fem min senare (när vi fortfarande pratar) bestämmer sig för att vända sig från mage till rygg. Två gr dessutom! Haha vad vi skrattade. Det var som han ville säga att "Vad tusan mamma säger du att jag inte kan, jag kan VISST"!! Nu är han även ruskigt nära att rulla från rygg till mage också så det är nog bara en tidsfråga. Alltså man blir så löjligt stolt. Även om han varit något senare med just rullar runt och andra sidan var han i stället väldigt tidig med att skratta. :)

Nu ska jag ta en dusch. För efter lunch ska vi bege oss. Ha en fin helg! <3

Bananpannkakor med lite vaniljkvarg har varit standardfrukost några dagar nu.