Ändrade planer och de senaste dagarna

Hej på er! Jag och Andreas sitter uppkrupna i soffan och äter skumtomtar och slötittar på Nobel. (Älskar Victorias klänning)! Ganska trötta så får nog bli sängen snart.. 


Pappa och Stefan skulle egentligen varit här nu och stannat till på måndag. Tyvärr gick deras bil sönder utanför Västervik så de fick bärgas hem till Oskarshamn igen.. Sjukt tråkigt verkligen, vi hade alla sett fram emot besök! Men men vi ska åka hemåt i mellandagarna så får ses då. <3

I stället har vi spenderat förmiddagen på auktion och eftermiddagen/kvällen hos mina svärföräldrar där även Andreas bror, morfar och bonusmormor var med. Vi blev bjudna på en god middag och så har vi alla lekt med August. Han har börjat ställa sig upp mot saker nu och han är även väldigt nära på att börja krypa. Han har ju ålat jätte länge så jag trodde inte han skulle krypa alls men nu verkar det faktiskt som han kommer det.. 


Här är lite bilder från de senaste dagarna: På julbord med min älskling. Väldigt trevlig kväll och det gick jätte bra att ha barnvakt.
I torsdags. Promenad och fika med Malin och Benjamin. Så glad att jag hittat någon att umgås spontant med. Malin och hennes familj bor bara ca 500 meter i från oss.
På fredagen var vi på öppna och efter det hade Lindex klubbshopping och 30 % pipett helt köp så blev både lite till mig och August. Till August blev det två pyjamaser i kommande storlek och en tunnare mössa för dagar med plusgrader.
I går när han ställde sig upp helt utan hjälp för första gången... Slut på att plocka disk när han är vaken alltså..
Lördagsfrukost!! Plock med leverpastej, avokado, hallon och banan.
Brasa hos svärföräldrarna. Här i Sthlm har de snöat hela dagen, så mysigt.
Här åt vi middag i kväll. Jag nattade August i vagnen utomhus. Han sov så gott i sin åkpåse.

Nu kallar sängen. Godnatt och trevlig helg. 

Kommentera här: