BVC-besök och shopping

Hej hej! I dag har vi varit på 8-mån kontroll på BVC. Det gick jätte bra och han följer sina kurvor så bra. Medel på vikten och övre kurvan (+1) på huvud och längd. Hon kollade även synen och ev skelning men hon hittade inget att anmärka på utan det såg fint ut. 


Ska skriva ut exakta siffror i morgon på 8-mån inlägget. Tänk att vi har en 8-månaders! Så galet! I övrigt kissade han på vågen och var allmänt misstänksam mot vår fina BVC-sjuksköterska. Haha. Det är som han vet att det är hon som ger han sprutor i bland.. 😜

På eftermiddagen var vi som sagt på Nacka forum och på mvc för cellprov. Konstigt att vara hos min bm utan att vara gravid men kul att träffa henne igen. 

Andreas mötte upp oss och hade August under tiden jag var på mvc. Sen åt vi middag ute och August var så nöjd och glad. Han år kyckling och gurka och var helt salig, fick även en klämmis. Mysig kväll. ❤️ p


Middag! Jag höll mig till smal mat.
Så mysigt med resturangbesök. Gick strålande.
Passade på att köpa present till Hedvigs lilla flicka. Det var 3 för 2 på Kapp Ahl så fick dessa fina byxor till August på köpet. Samlar kläder i storlek 80 nu.

Nu ska jag se finalen av Paradise hotel. Heja Hampus! Alex är okej också. Trist att inte Cornelia är kvar. Hade helst sett henne och Hampus som vinnare. 


Tjing! 

Kommentera här: