En fin dag

Hej! Det känns på något sätt som det är långt fram i veckan men det är ju bara tisdag. I går var vi bara hemma men i dg var August mycket bättre i förkylningen så i dag har vi varit ute. Först gick jag till Lindex och köpte nya strumpor till A då de andra redan är för små. Han kommer få stora fötter denna gossen! Efter det åkte vi hem till Maria en tjej från föräldrargruppen där även Evelina och Caisa anslöt. Tycker mer och mer om dessa tjejer, så goa. Våra bebisar är födda i april och början av maj. I dag var August äldst men annars är det två andra pojkar som är några dagar äldre. August är ju helt klart den mest livliga och den som är mest framåt i denna grupp .. Han är en liten spillevink som gärna showar, pratar och röjer runt. Samtidigt verkar han ganska snäll och delade glatt leksak och klappade på Alba. Det är så himla spännande att följa deras personlighetsutveckling!

Vi gick en promenad och sen fikade vi. Saltsjö-boo är så himla vackert! Älskar att bo här. Vi bor en bit bort på andra sidan sjön.
Börjat drömma om hus.. Finns så många fina villaområden i Boo. Oh andra sidan får det nog blir radhus i så fall.

I kväll är jag ensam så jag sitter i soffan och slösurfar, läser Amelia och dricker the. Inte helt fel. Får se om jag orkar sitta uppe till Paradise hotel.. Trevlig kväll.

Kommentera här: