Lussebullar

Godmorgon lördag! Så skönt med helg. Sista dagarna har varit lite halvkämpiga med August så helgen kunde inte komma mer lägligt. Han är jätte förkyld (fast mycket bättre i dag) och verkar dessutom ha två tänder till på g. Jätte mammig och jag kan inte ens gå till ett annat rum för ens han blir jätte orolig... 8-månadersångesten i geuss... I går natt sov vi inte mycket men i natt har vi tack och lov fått sova hela natten med August i mitten av sängen. Lillskrutt. <3

Jag bakade i alla fall lussebullar i går. Himla skönt att ha det gjort. Sen blev det hämtmat på kvällen (thai och sushi). Gick och la oss ganska tidigt då August hade svårt att sova utan oss. Vi var dock ändå trötta sen böket natten innan så gjorde inget.

I dag kommer mamma och Thomas hit. Längtar i hjäl mig! Så i dag och i morgon ska vi bara mysa. Ingrid och lilla Ariel kommer även hit en sväng i EM på lite fika.

Önskar er en fin helg. Kramar

Lussebullar! Tycker de klassiska är godast. Puh det tog sin tid. Kan inte förstå hur jag orkade detta förra året när jag var gravid med foglossning... 😅
Fikapaus och provsmakning.
En nyfiken hjälpreda. Han har börjat försöka ställa sig mot saker nu. Ugnen är väldigt intressant så är glad att det inte är en sådan ugn som är varm utanpå.
Myspys. Så nöjd med nya pläden från zelected by houze. 😍

Kommentera här: