Hypotyreos och förkyld bebis

Hejsan! Har haft fullt upp denna veckan så har varit lite frånvarande. I tisdags var jag hos mina kollegor Josefine och Heléna + deras bebisar och i går var vi på en långpromenad med Malin på förmiddagen och efter det var vi tvugna att åka till fotografen och hämta ut fotografierna på August från halvårsfotograferingen.

I dag har vi haft Jeanette, Maria och Monica + bebisar
här på fika och lekdejt. Supermysigt!
Men jag märkte tyvärr att August började bli förkyld när de redan var här. Sen har det blivit värre under dagen. Han känns varm också. Just nu sover han i bärselen. Får se hur kvällen och natten blir. Känns sådär med en förkylning mitt i pågående utvecklingsfas. Han är liksom redan gnällig, klängig och sover dåligt. Känner mig riktigt trött för första gången sedan han var riktigt liten.

Annars fick jag i måndags veta att proverna visar att jag har Hypotyreos. Äter levaxin sedan två dagar tillbaka. Det känns okej även om det innebär livslång medicinering, en del prover närmsta tiden och att man numera ska komma i håg att ta mediciner. Har ju även lågt blodvärde och så ligger jag även på gränsen till låga järndipåer och B-vitaminbrist. Så äter även kosttillskott.. Ska tillbaka till läkaren för nya prover om åtta veckor igen för att se hur allt ligger till. Hoppas på att få må riktigt bra snart.

Nu ska jag försöka laga lite middag här med lillkillen i selen. Kram på er!

Godmorgon december!! Mysigaste tiden på hela året. Älskar december vilken lyx att få vara hemma hela månaden detta år!

Kommentera här: