Julfirandet 2016

Tittar in och säger hej! Jag är förkyld och har ont i halsen nu men i övrigt okej. Funkar ändå hyffsat på lite Ipren... Vi är på väg till Ikea för att småhandla lite, passa på när Andreas är ledig och vi har bil. Efter Ikea ska vi handla julmaten. August är pigg igen men snorar fortfarande.


Andreas är som sagt ledig nu och ända till den 8 januari! Underbart! Så här ser våra julplaner ut dag för dag över jul:

23 december: Vi ska pyssla hemma under dagen och fixa det sista, duka osv. På kvällen smakar vi julmaten, äter godis, dricker glögg och spelad Bingolotto. Jag, Andreas och August. <3 

Julafton: Vi har julafton hemma hos oss i år och blir som sagt ett helt gäng av Andreas släkt och familj. Alla kommer redan vid 12 för att fixa i hop jullunchen och sen stannar alla tills sent på kvällen. Vi firar vartannat år med Andreas familj och vartannat med min.

Juldagen: Vi ska packa till Oskarshamn men även åka hem till svärföräldrar för middag. 

Annandagen: Vi åker ner till Oskarshamn redan på morgonen och är förhoppningsvis framme strax efter lunch. Då ska vi fira lill jul med min mamma, Thomas, lillebror, mormor, moster och kusiner. Blir god mat och julklappsspel. 

27 dec. Vi firar lilljul med min pappas sidan. Det blir pappa, min farbror Stefan, farmor och hennes man, min lillebror och farfar. Först ska vi till farmor och Ulf för en god middag och sen förflyttar sig hela gänget hem till pappa för julmys, kaffe och julklappsspel. 

Vi kör julklappsspel för de vuxna hos alla familjer nu. Så det är bara August som får julklappar. Även jag och Andreas byter fortfarande julklappar. Tycker det är mysigt.

Hur ser erat julfirande ut? ❤ 

Ser verkligen fram emot att fira Augusts första jul. Ska bli så mysigt. 

Kommentera här: