Julvecka

Hej julveckan! Tänk att det faktiskt är julafton om fem dagar. Längtar jätte mycket nu. Längtar även till uppesittarkvällen, annandagen då vi åker till Oskarshamn och firar jul med mamma och den 27.e när vi firar jul med pappa. 


Julafton ska vi alltså fira här i Sthlm. Vi ska vara hemma hos oss och vi blir ett helt gäng. Svärföräldrarna, min svåger, Andreas morfar med fru och sen Andreas "extrabror" och hans mamma. Ska blir riktigt roligt. Uppesittarkvällen blir en klassiska myskväll med bara oss tre. Bingolotto, lite godis, glögg  och provsmaka julmaten. Oh vad jag längtar! 

Annars kom julstämningen av sig lite här. August blev sjuk natten till söndag. Hög feber och en rejäl förkylning. Hostar också. Han har ju varit en del förkyld men aldrig haft någon direkt feber. I går var han riktigt hängig men i dag är han något bättre. Natten har varit ganska jobbig så jag är lite trött i dag. Vi ska bara vara hemma och kurera oss och vila. Ska även försöka hinna med att skura i köket och planera vad vi ska handla till julhelgen. 

Innan August blev sjuk hann vi med en mysig dag på stan med våra vänner. Shopping, promenad, bus med ungarna, middag på vapiano och fika hemma hos dom. En riktigt trevlig lördag. 
Så mysigt att strosa runt i julhandeln.
August och Josephine. I lördags var de väldigt nyfikna på varandra.
I går på dagen tog jag en promenad i dagsljuset, underbart!
Kilade in på Lindex där de hade rabatt på alla barnkläder. Kunde inte motstå denna till August i storlek 80. Han får ett rejält klädpaket av oss i julklapp nu,
I går blev jag även klar med alla julklappar och slog till och med in alla. Rekord för att vara mig att vara klar så "tidigt".

Hoppas ni får en underbar julvecka. ❤️

1 Camilla:

skriven

åh tröjan från lindex är så fin. :D milo har den också, samt byxorna :D + bodyn med igelkottar på. hehe

han får också massa kläder av oss i julklapp. har önskat massa leksaker till honom av alla andra, hehe :P

Svar: Ja bodyn med igelkottar är också jätte fin! Hihi samma här, så av oss får det blir kläder, en fönsterlampa och en liiten leksak.
Cassandra

Kommentera här: