Sjukstuga

Hejsan på er! Plutt sover och jag ligger ganska bra till i alla förberedelser här så just nu sitter jag och tar det lite lugnt. August är fortfarande sjuk så i går hann jag inte mycket på dagen eftersom han dessutom vill sova på mig. Väldigt mysigt dock. Men det gör ont i mig att se han sjuk. Han var riktigt hängig i går eftermiddag och kväll. Han har fortfarande feber om än inte lika hög som de första dagarna. I natt har han sovit hyffsat bra mellan uppvaken för mat, alvedon, snorsug osv. Han sover hos oss när han är sjuk.❣️


I kväll ska vi fortsätta göra fint till julafton, tvätta, slänga återvinning och fixa lite. Jag håller även på att fundera på nyårsmeny.. 

Resterande dagar ska vi städa, åka till Ikea, göra julgodis och julhandla. Tror jag ska köpa lite snittblommor till julafton. Har hört att amaryllis finns som snittblommor. Vore ju fint.

Hur ligger ni till med allt? Kram 


Glass till liten in the making. I dag är aptiten ännu mer nedsatt än i går och han har till och med ätit dålig av ersättningen.. Jag och Andreas kämpar på att för att inte bli sjuka med handsprit, c-vitamin och riven ingefära.
1 Johanna:

skriven

Stackars August! Hoppas han blir frisk snart och att ni slipper bli sjuka.
Vad är det för glass du gör till honom?

Jag köper bara julklappar till julen. Har kvar till mina storasyskon och något litet till Robin, annars är jag klar. Blir ni hemma på jul?

Svar: Det är isglass på vatten och jordgubbssaft. Eftersom det är nöd fick han saft i så det smakar lite gott. :) ja vi ska ha hela Andreas släkt här hos oss på julafton. Blir ni hemma?
Cassandra

Kommentera här: