VinterlandGodkväll! Hoppas ni har haft en bra dag. Vi har haft en jätte trevlig måndag. Men fyra minusgrader, sol och snö! Jag och Malin tog en timmes lång promenad med barnvagnarna på morgonen. Underbart verkligen! Så vackert och krispigt ute. Gick på småvägarna och njöt av snöklädda träd och snövit mark. Efter promenaden gick vi hem till mig och fikade med lussebullar och busade med barnen. 

Så väldigt glad att jag hittat så många nya fina väninnor i samband med mammalivet. Är tacksam för jag hittat någon som bor så nära också. Det är väldigt kul att ha en kompis man kan umgås så spontant med. Särskilt när hon också har barn i ungefär samma ålder som August. 😊

I morgon ska vi till BVC för 8-månaderskontroll på fm. På kvällen ska jag till min barnmorska på cellprov. Ska även passa på att köpa den sista julklappen eftersom MVC ligger i Nacka forum. Och så är det ju lucia!! Ska spela massa luciasånger för August i morgon. Han älskar musik och sång. Ev kanske vi hinner upp till luciamorgonen. 
I går gjorde vi julskinka så i dag var jag ju tvungen att äta det till frukost. Sååå gott! Julskinka och lussebullar är det absolut bästa matmässigt med december.
Magi!

Sov gott. 💕

Kommentera här: