Spjälsäng och skötbord


I går skruvade Andreas upp de sista av lillens möbler. Skötbord och säng. Så skönt att få upp det. Jag hade redan tvättat alla hans sängkläder så vi kunde bädda sängen direkt. Nu ska vi bara köpa spjäljskydd, sängmobil och någon nalle och snuttis. Ska även pynta skötbordet och packa upp de "skötgrejer" vi har en så länge. Hämtade hem gratisboxen från Libero i går. Så vi har lite blöjor hemma nu. Liberoboxen var också bra! En hel del användbart. 

Sängen ska in till oss när han är född sen. :) Sängkläder och säng från Ikea.

Skötbord. Här skymtar ni även en tillfällig matta. Den ska inte vara i barnrummet utan vi ska flytta den till biblioteket/mellanrummet. ;) 

Bara fälla upp skötbordet till byråläge om det inte används eller om man tillfälligt vill ha mer plats. 


En bra måndag!


Inte tokigt att börja måndagen med bl.a. färska hallon och lite gott bröd sen helgen. 

Godmorgon på er! Skottdag i dag. Var inte roligt att kolla timehop i dag inte. Inga roliga minnen alls. ;) Vaknade annars av nyheten att våra fina vänner Hanna och Patrik fått sin lilla flicka i gårkväll. På bf dessutom. Nu helt pötsligt vet jag flera stycken som fött på bf.. 

Annars mår jag bättre i dag. Känner mig gladare igen efter gårdagens svacka. Solen skiner och det verkar vara vindstilla. Ska se om det kanske till och med är skönt att dricka kaffe i lä på balkongen i em? I går fick vi upp skötbord och spjälsäng. Så nöjd.  Ska visa bilder sen. Ska pyssla med skötbordet i dag tänkte. Måste boka tvättid också så att jag kan tvätta bebiskläder i veckan och vika ner dem i byrån/skötbordet. 

I dag kommer även ett nytt avsnitt av favoriten tvillingpodden och så ska jag på yoga i kväll. Bara tre gånger kvar nu.

Annars är jag som de flesta andra en stolt svensk över Alicia Vikander i dag. Hon är en sådan supertalang och så himla vacker! Min girlcrush sedna en tid. Har sett en hel del filmer med henne och hon är alltid så fascinerande duktig. Min favorit är  kostymdramat: A royal affair. Har dock inte sett The danish girl än. 

Så otroligt vacker klänning och frisyr också. 

En fin helg och massa hormoner!


Hejsan på er! Söndag och mamma och Thomas åkte för ett tag sen. Jag fick världens separationsångest och har typ gråtit hela förmiddagen. Känner mig fortfarande låg och känslig. Trött på klåda och onda fogar. Förbaskade hormoner.  Jag är ingen gråttyp annars men den här graviditet har jag haft känslorna utanpå kroppen. Har inte varit så arg men börjat lätt gråta. Jaja har tagit en dusch nu, vilar lite och ska snart försöka strö tankarna med lite pyssel. Ska rensa ur hallbyrån. Andreas har tröstat mig så gott det går och har nu satt i gång och olja in köksbänken, sen skruva möbler. Han vet att det gör mig glad att få saker och ting gjort. ;) 

I dag går vi föresten in i vecka 35... Spännande om det är 3, 5 eller kanske rentav 7 veckor kvar tills han kommer?? Ingen vet... 

I går hade vi en slapp dag. Handlade och såg på serier, framåt kvällen åkte vi till Andreas och Ingrid. Kollade in lägenheten, fikade och hjälpte till. Jag passade Ariel. <3 Sen åt vi alla Mcdonalsmat där innan vi for hem. Så himla fin lägenhet hade dom köpt! 

Liten tjej i farten. Sopa golven är bra! 


Bubbel och tårta! 


Och så från i fredags. Mamma och Thomas kom tillbaka runt 17. Då fikade vi och när Andreas kom hem hämtade  vi hem thaimat. Köpte godis. Satt och pratade massa och sen såg vi lite på tvn.