Längtan och 1 år i lägenheten


Godmorgon! Söndag och dagen började med att solen sken in genom fönstret. Fick sådana vårkänslor, har verkligen haft första känslorna av vårlängtan de senaste dagarna. De har varit så varmt och soligt vissa dagar nu. Dock gick solen i moln ganska fort så nu är det grått ute. Har massa inneyssslor i dag så det är väl lika bra. De senaste dagarna har jag verkligen längtat efter saker! Mest efter bebis och få börja livet som tre. Vårlängtan (då kommer ju även vår prins). Har även längtat efter att inte vara gravid längre, få tillbaka min kropp, kunna dricka ett glas rött, röra på mig som vanligt med mera. Har väl helt enkelt haft mycket tid åt att tänka och längta. 

I går hade jag en mysig kväll trots allt. Hade en härlig telefondejt med Karin. Tog ett långt bad, lyssnade på fredagspodden och gjorde hårinpackning. Åt en god middag och tänkte se en film. Men då satte min älskade man nyckeln i dörren. Han överaskade med att sova hemma i natt. Glad fru! Han hade väl lite dåligt samvete över att ha lämnat mig ensam så många dagar även om jag aldrig klagar. Tycker det är viktig att man får göra egna saker också. Det var dock fint att ha han hemma i natt. Så i stället för film började vi se dokumentärserien: Making a murder som vi hört så mycket gott om. Mycket spännande!!

Vad jag oftast äter som helgmat när jag är själv; grillad kyckling och bulgursallad från charken med ett god fralla till. Blev även chips och dipp sen ;) 


I dag firar vi dessutom 1 år i lägenheten. Bästa köpet vi gjort. Älskar vår fina lägenhet och området vi bor i nu. Jag trivdes aldrig i Märsta. Att bo i söderort passar oss så mycket bättre. Älskar Nacka <3 

I dag kommer Andreas hem runt 16-tiden då blir det söndagsmiddag och mys! <3 Men innan dess fix. Var en hel del jag inte hann med i går. 

I dag gick vi föresten in i vecka 31!! 

Hoppas ni har en bra helg. Kram

Tackpresent


Hej på er! Nu är jag hemma igen. Sitter i soffan och laddar för lite saker jag tänkte ta tag i ; städa ugnen, ta en liten promenad, föra över lite bilder från kameran, handla och lite sånt. Är ganska rastlös så behöver sysselsätta mig. Ganska tråkigt att mannen är bortrest, bästisen är i Australien och en annan nära vän jobbar. Annars vore tjejkväll perfekt en sådan här helg. Skönt att vara hemma i alla fall. 

Fick massa fina tackpresenter av svärföräldrarna i alla fall. Kläder till lillen och en stor goodiebag med godis med mera. 

Fint set med kläder från hm. Allt i 56. Tror vi ska ha med byxorna, bodyn och mössan till BB. Kommer ha med både 50 och 56 dit som det ser ut nu. Vet ju inte hur stor han är :) 

Ytterligare 2 bodys. Den med giraffen i 56 och med hundarna i 62. Jätte bra nu är vi klara med det mesta i 56, saknar bara en jacka. I 62 har vi mest ärvda saker så kul med lite nytt. Tycker alla kläder var så fina och i min smak. Gillar de lite mer neutrala kläderna och inte de där typiskt pojkiga. 

Massa godis!!! Dröm för en preggo ;)

Nu blir det en liten promenad runt parken. Kram

Fredag igen!


Hej på er! Hann inte titta in här på morgonen, fullt upp med att få ut alla hundar, få i mig och dom frukost med mera, hehe. Har även haft en trevlig telefondejt med Jossan. <3 

Nu ska jag snart äta lunch och ringa mamma. Sen får det bli en kaffe och lite läsning. Har med mig både böcker och en mama-tidning. I kväll ska jag och Andreas äta en god köttbit och se en bra film. I morgon kommer svärisarna hem och Andreas ska på militärutbildning resten av helgen. Känns lite trist nu när man är sjukskriven och väldigt sällskapssjuk på helgerna, men får nog sällskap och sysselsättning ändå. Hade det inte varit för att jag är hundvakt eller för yogan på måndag och läkbesök på tisdag hade jag nog åkt till Småland på en långhelg, men får ta det längre fram. 

Sällskapssjuka vovvar.

I dag är det nästan vårkänslor ute, riktigt skönt faktiskt! 

Hörs sen!