Djurgården

Godmorgon söndag! Här har vi nyss ätit frukost. Känner mig lite trött faktiskt fast att vi sovit rätt skapligt i natt. Säkert trött efter i går. Vi hade verkligen en helt underbar dag i går. Men lång! Vi vari väg från 11-19 och gick en hel del. Var på Djurgården med våra vänner Carl och Jeanette + våra små bebisar. Vi gick sammanlagt 1,5 mil. Gick bra men var tungt emellanåt och ja jag känner såklart av det rejält i fogarna i dag.. Men men trevligt hade vi ock kalorier brände vi i alla fall.

Vi promenaderade massa och så åt vi god lunch på Ekorren, fikade i Rosendals trädgård och drack ett glas vin på Djurgårdskajen. Blev lite böta av en regnskur men annars var det soligt. Barnen var duktiga och det var inte så mycket gnäll. August sov i tre omgångar. På kvällen lyxade jag och Andreas till det med lite plock och ett glas mousserande. En helt perfekt dag faktiskt. <3

Underbara Djurgården det är verkligen en fröjd att promenera där ute.
Sommarängar
Fika under äppelträden på Rosendals trädgård.
Gänget!
Lite kvällsgott

I dag blir det ganska lugnt vi ska städa och på em går vi nog ut en sväng. Kanske tar med en kanna kaffe och sätter oss i parken en sväng. Blir ingen promenad iaf. :P

Ha en fin söndag!

Vägen tillbaka till en starkare kropp

Hej på er! Sitter på balkongen och äter lunch då bebis ockuperar vardagsrummet/köket. Han sover i soffan. Tyvärr är det molnigt annars hade jag för en gångs skull hunnit sola. Har iaf hunnit köra lite mamma-mageapp samt ett träningspass. Jag har ett inidividuellt anpassat program som Kristin gjort. Hon är sjukgymnast och väldigt duktig på graviditet och postgraviditet. Jag fick ju foglossning redan i vecka 11 så jag hade svårt att röra på mig och är därmed extremt svag nu. Har även en del känningar av foglossningen fortfarande. Sista dagarna har det varit värre då jag gått i för dåliga skor. Så i dag blir det inte ens promenad. Måste vila.

Just nu kör jag mammamage, Kristins träningspass, promenader och massa knipövningar. I höst hoppas jag kanske kunna komma i gång med lite mer rejäl träning anpassat för nyblivna mammor. Tyvärr är ju allt så dyrt. Finns en mammaträningsgrupp på Rosa skrot jag skulle vilja gå men tror ärligt talat jag inte har råd. Funderar även på mamma/bebisyoga. Får kolla lite priser och se. Har för mig att även Friskis har mammaträning?
Annars får jag köra på hemmaträning och be Kristin om hjälp med träningspass.

Kosten har jag börjat tänka mer och mer på nu då jag behöver börja gå ner i vilt nu både för höfter, knän och mitt mående. Ska lägga in en högre växel och gå med i Viktväktarna i slutet av augusti sen. Men sommaren kör jag lite slappt även om jag börjat tänka mer på vad jag stoppar i mig. Har gått ner ca 5 kg själv än så länge. 10 kg försvann med förlossningen. Gick upp 20 kg så 5 kvar till ursprungsvikt. Vill dock gärna gå ner ytterligare lite till.

I går var jag ju i väg med Kristin. Så himla mysigt var det. Åt gott och snackade massa. Skönt att bara få vara jag en stund. Det var ljuvligt att komma hem till min älskade bebis sen. Allt hade gått jätte bra och han märker knappt när jag är borta. Pappa funkar lika bra. Åtminstone nu när Andreas haft semester. <3

Underbart god Halloumiburgare på Phils burger. Har ätit så mycket kött sista tiden så var riktigt gott med något annat. I kväll blir det kycklingpasta.

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Hör ska vi njuta av de två sista dagarna på Andreas semester.

Norrköping och åka tåg med bebis

Godmorgon! Här började dagen redan runt 7-tiden. När vi var i Oskarshamn fick vi faktiskt August att sova till 8-tiden men väl hemma är det 7 som gäller igen.

I går var jag och August i Norrköping hela dagen och hälsade på kompisar. Typ alla kompisar där nere har fått barn eller ska ha barn i år. Tågresan gick jätte bra särskilt hem då sov han hela resan. Dit var det lite gnäll men ändå helt okej. Dock var det väldigt trångt på tåget dit, lite jobbigt. Men det var ju en kort resa. Jag hade August i bärsele och så hade vi bara med oss en skötväska. Så ingen vagn behövdes. Ska nog även köpa någon ryggsäck att ha när man reser ist för skötväskan. Fick inte ont i ryggen alls av bärselen men däremot av att släpa runt på skötväskan.

Först i går var vi på Waynes och fikade med Emelie och Sandra + Milas. Milas är bara två veckor äldre än August. Särskilt Milas var väldigt förtjust i August. August var något mer avvaktande. :P

Sandra och Emelie med bebis i magen.
Min lilla goding!
Milas och August :)
Så fin bild på Sandra och August.

Efter fikas begav vi oss till min andra Sandra för en dejt med henne och mina gamla klasskompisar Sophie, Agnes, Emelie, Anna och Lovisa. + bebisarna Moa, Rasmus, Alfred och Tilde. Vi fick ju barn i januari, februari, mars, april och maj. Lite kul att det blev en bebis varje månad. Jätte roligt att ses igen och catcha upp.

Hade verkligen en supermysig dag i Norrköping men i dag är både jag och August trötta. Jag ska dock in till stan senare på en aw med Kristin. August är hemma med Andreas då. Ska bli väldigt mysigt med några timmars ostört tjejkackel och ett glas vin. Jag har varit i väg en gång innan en längre stund från August (räknar inte med att gå till tvättstugan eller affären själv) , det var för några veckor sen när jag och Kristin var på bio. Men det går super för August att bara vara med pappa än så länge. :)