The Crown och en ny fas

Godmorgon måndag! Hoppas ni har haft en fin helg. Gårdagens födelsedag var lugn och skön. Snön och blåste yrde utanför fönstret och vi myste inne. Fikade, jag läste Amelia jul, fotade julkort, lekte med August, Andreas lagade en god middag och när August somnat på kvällen åt Andreas och jag glass och såg på nya favoritserien The crown. Så sjukt bra, ni måste se den om ni har Netflix! Riktigt mysigt att fylla år på en helg för en gångs skull.

I dag ska vi ta oss till affären och handla lite, gå en promenad i solen och jag ska träna ett pass styrka här hemma. Hoppas även att läkaren ringer om proverna jag tog i fredags. Undrar om jag ska få medicin för sköldkörteln eller inte..

August har annars sovit dåligt sista nätterna. I natt fick jag ta över honom till
vår säng vid 02. Tycker det verkar som han drömmer mardrömmar. Han är orolig och skriker i sömnen. Han är ju på väg in i en ny utvecklingsfas, den jobbiga separationsfasen eller kategorievärlden som den egentligen heter. Så kan ju vara det. Läser just nu - Växa och upptäcka världen om de olika faserna. Kan varmt rekommenderas den går lite djupare än appen The wonderweeks.

Önskar er en fin vecka.

The Crown - Om Elisabeth II första tid på tronen.

Födelsedag och första advent

Godmorgon! I dag är det min födelsedag! 29 år och sista året som 20 någonting... Har fått en spadag av mina killar nu på morgonen. Sen blev det en mysig frukost. Jag är dock helt förvirrrad i år för jag har glömt att köpa både risgrynsgröt och julskinka. Brukar alltid ha det till första advent... Glömde även köpa hem vit mossa och julstjärnor till julpyntandet i fredags. Så det fick jag köpa i går. Inte likt mig, brukar ha god framförhållning. Skyller på småbarnslivet..

I går hade vi kalas. Andreas familj kom. Vi åt en god lunch, åt tårta och drack glögg på eftermiddagen. Planerade även julafton, vem som ska köpa/göra vad till julbordet osv. Riktigt mysig dag! Jag fick en ljuslykta, pengar och nya Harry Potter-boken! I dag har jag även fått mer pengar från min familj. Perfekt eftersom jag/vi ska köpa en tvättmaskin. Vad gammal man blivit när man önskar sig en tvättmaskin i födelsedagspresent! Haha.

Skönt att vi hade kalas i går, skönare att slappa på söndagar. I dag ska jag unna mig att inte göra någonting! Inga måsten bara vara med mina killar och mysa. Se på serier och läsa. Det snöar här så man fick verkligen julkänslor nu. Underbart!

Ha en fin första advent. ❤️

Min älskling i går! Han är helt frälst i farmor och farfars hundar.
Planera julen.
Skumpa och en blomma av mitt hjärta.
I morse. Mysigt att fylla år på första advent.
Ny ljusstake. 😊
Tomtar överallt.

Black friday

I dag har det ju varit black friday och antingen älskar man eller så hatar man denna rea och köphets. Sen jag fick barn måste jag säga att jag älskar den!! Går att fynda så galet mycket bra barngrejer. Barn behöver ju alltid något också och ofta har man dåligt med pengar när man går på föräldarpenning så då är det ju verkligen perfekt att reafynda på sådana dagar. Nästa år tänker jag köpa alla julklappar till August på black friday!

Här är mina reanfynd:

Bästa fyndet. Nästa bilbarnstol för drygt 1700 kr i stället för 3000 kr. När vi tog en röd var den dessutom 500 k billigare än den svarta. Gratis hemleverans fick vi också. Köpte den på babyland.se
Polarn och pyret hade rea på sin jubileumskollektion i dag. 40%. Tycker jubileumskollektionen är så härlig så köpte denna body i storlek 80.
Jollyroom hade halva priset på babybjörns pottstol. Så den köpte vi också eftersom vi ska börja pottträna snart.