En helg med allt!

Oh vilken helg jag haft! Helt underbar. Har hunnit mer både familjetid, kompisdejt och ensamtid med Andreas!

I fredags skulle vi ha gått ut och ätit med vänner men vi fick ställa in då middagen blev senarelagd. Det blev helt enkelt för sent för att gå ut och äta med en snart 7-månaders som blir trött vid 19... Det blev i stället en mysig hemmakväll med hämtmat. August åt vårrullar och sushi. Han älskar det! Han har blivit ett litet matvrak sista veckan son äter allt mindre ersättning och allt mer mat. Han har ju aldrig varit så glad i varken ersättning eller amning.. Mat däremot, yam!

I lördags var jag och Ninni på bio utan våra bebisar som var med sina pappor. Vi såg Bridget Jones baby och den var så jäkla härlig! Bästa bridgetfilmen hittills tycker jag! Både skratt, igenkänning och lite tårar blev det. Underbart med lite egentid med en kompis. På kvällen åt vi tacos och återigen var August helt galen i maten, som han åt! Han fick egen köttfärs som vi kryddade med lite spiskummin, lite turkisk youghurt i den också.

I dag har vi haft en mysig morgon och sen kom Augusts farmor och farfar hit. De hade han några timmar medan jag och Andreas fick lite egentid på stan. Första gången på tu man hand sen August föddes. Riktigt mysigt! Skönt att bara få vara vi och hinna prata ordentligt. Vi åt mat på Jamie Olivers Italian och sen fikade vi på Vetekatten innan vi åkte hem till vår lilla skatt igen där allt hade gått bra med barnvakt. 💛

Josephine och August i fredags. Fick ta bort August sen, han ska bra dra kompisarna i håret just nu..
Mysmorgon i sängen med lilla familjen.
Frukost tillsammans i lördags.
Jag tog en ceasaesallad i dag. Godaste ceasarn jag ätit!
Fika på Vetekatten. Fick bli en Gustav Adolfsbakelse, jätte god!

Sammanfattat; som sagt en helt fantastiskt härlig helg som innehöll allt! Tack. ❤️

Kommentera här: