Födelsedag och första advent

Godmorgon! I dag är det min födelsedag! 29 år och sista året som 20 någonting... Har fått en spadag av mina killar nu på morgonen. Sen blev det en mysig frukost. Jag är dock helt förvirrrad i år för jag har glömt att köpa både risgrynsgröt och julskinka. Brukar alltid ha det till första advent... Glömde även köpa hem vit mossa och julstjärnor till julpyntandet i fredags. Så det fick jag köpa i går. Inte likt mig, brukar ha god framförhållning. Skyller på småbarnslivet..

I går hade vi kalas. Andreas familj kom. Vi åt en god lunch, åt tårta och drack glögg på eftermiddagen. Planerade även julafton, vem som ska köpa/göra vad till julbordet osv. Riktigt mysig dag! Jag fick en ljuslykta, pengar och nya Harry Potter-boken! I dag har jag även fått mer pengar från min familj. Perfekt eftersom jag/vi ska köpa en tvättmaskin. Vad gammal man blivit när man önskar sig en tvättmaskin i födelsedagspresent! Haha.

Skönt att vi hade kalas i går, skönare att slappa på söndagar. I dag ska jag unna mig att inte göra någonting! Inga måsten bara vara med mina killar och mysa. Se på serier och läsa. Det snöar här så man fick verkligen julkänslor nu. Underbart!

Ha en fin första advent. ❤️

Min älskling i går! Han är helt frälst i farmor och farfars hundar.
Planera julen.
Skumpa och en blomma av mitt hjärta.
I morse. Mysigt att fylla år på första advent.
Ny ljusstake. 😊
Tomtar överallt.

Kommentera här: