Fredag och blodprover

Godmorgon och trevlig helg på er! Första advent på söndag och även min födelsedag. Så i morgon ska vi ha lite kalas här hemma. I dag ska jag julpynta och det ska bli så mysigt att få ta fredagkväll i ett julpyntar hem. Älskar julen!

Annars har jag varit på vårdcentralen i morse och tagit blodprover. Jag har haft hjärtklappning till och från ett tag så i går sökte jag hjälpt för det. Så tog prover i går också. I dag ringde läkaren och berättade att proverna som togs i går visade på underproduktion av sköldkörteln/hypothyreos. Hade även ett lågt hb/blodvärde så det verkar inte ha hämtat sig efter graviditeten. Så i dag skulle vi ta sköldkörtelprover igen samt mer järnprover. Eventuellt får jag börja äta levaxin på måndag om sköldkörtelproverna fortfarande visar samma sak. Får se om det blir järntabletter ett tag också kanske? De tog även ett EKG i går men det var blankt. Så skönt att hjärtat verkar bra ändå. Om det är hypothyreos kan det ju iaf förklara varför det varit så svårt att gå ner i vikt. Brukar ju ofta vara ett symtom på det. Har gått ner 2,5 kg men det går otroligt trögt och ändå har jag ändrat kosten ordentligt och går på Viktväktarna..

Så vi får se vad de blir av detta.

Men nu ska jag ta tag i hemmet. Är trött i dag då August sovit dåligt två nätter i rad nu. Så lite kaffe först och sen julpynta. I kväll ska jag även göra tårtan inför kalaset i morgon. Har unnat mig en leverans från MatHem i dag. Kände att det blev för stressigt att dra med August och storhandla i dag dessutom..

Trevlig helg!

Fredagsfeeling!

Kommentera här: