Fredagskänsla och öppna förskolan

Fredag! Här är faktiskt fredagsfeelingen på topp. Det har varit en bra vecka för oss. Andras har blivit fastanställd och så har vi fått igenom en annan stor sak. Himla härligt med lite medvind.

Just nu dricker jag kaffe efter att ha skurat badrummet. Har tänt ljus och sitter och läser lite. August sover men vaknar nog snart. I kväll blir det kyckingfajitas och ett glas rött. Ska unna mig lite vin efter en vecka med ytterligare viktnedgång. Har gått ner 2,3 kg nu på fyra veckor. Inga supersiffror, men sakta men säkert går det neråt!

Annars har vi varit på kyrkans öppna förskola i dag som ligger här ner för backen. Himla mysig öf och på fredagar har de fredagsfika med lite god frukost till alla. Jätte trevligt. Det var även en sångstund och så röjde barnen runt. Jag drack kaffe och pratade med min "mammadejt" Malin och de andra föräldrarna. Så himla trevligt och man behöver inte vara troende för att vara där, men kyrkan är himla bra på det där med barn och ungdomsverksamhet. Deras klapp och klang vi också brukar gå på är också jätte bra.

Önskar er en trevlig helg. <3

Trevlig helg hälsar August!

Kommentera här: