November

Hej november! En månad jag gillar riktigt mycket. Tycker den är så mysig med mörker och tända ljus och så börjar man även få julkänslor på riktigt! Längtar extra mycket efter julen i år. 😊

I dag har August och jag varit hos Ninni och hennes Ida på mysig lunch. Vi köpte sushi. Ninni kör också blw och barnen satt mitt emot varandra och var så söta när de smaskade och som de åt sen! Båda barnen älskade maten. August var särskilt förtjust i vårrullarna vi köpte. Han åt två stycken vårrullar + lite gurka, äpple, räkchips och lite sushiris. Det är så roligt för nu har han kommit på hur han "tuggar" och sväljer bitarna. Så han får i sig en del mat nu. I kväll åt han 1/3 pannbiff + gurka.

Annars hade jag invägning på Viktväktarna i dag och äntligen har de lossnat. Nu har jag gått ner tre veckor i rad. Två kg totalt nu sen "omstarten" för fyra veckor sedan.

Små sötnosar vid middagsbordet.
I söndags när Andreas kom hem. August var överlycklig och blev faktiskt ledsen sen när Andreas skulle till jobbet igen på måndagen. Snutten.

I morgon ska det bli ytterligare en dag med regnrusk så vi håller hos hemma. Om inte vädret blir allt för dåligt konmer Jeanette hit på lunch.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen se Paradise hotel. Mitt guiltypleasure!

Kommentera här: