Snökaos

Hejsan! Här i Stockholm har vintern kommit med buller och bång! Det var världens snökaos här i går och det gick inte en ända buss i hela Stockholm på em och kvällen. Det tog Andreas fyra timmar (!!) att ta sig hem i från jobbet... I dag har han jobbat hemifrån. I dag är det lite bättre och det har bara snöat en liten stund. Så vi vågade oss ut och handla lite, var även och köpte en begagnad pulka och på fm var jag och August på Klapp och klang. Han älskade verkligen sångstunden i dag! Han skrattade, tittade runt och gjorde glädjetjut. Han är helt underbar nu, eller extra underbar ska jag väl säga. Älskar den här åldern han är i just nu. <3

Annars har vi mest hängt på hemmaplan denna veckan. Fikat med några från föräldrargruppen, haft hemmadagar, varit på öppna förskolan och sånt. I går fick vi ställa in alla planer pga av snön. Vi skulle egentligen ha åkt till fotografen och kollat på bilderna vi tog på August men det gick inte i snökaoset. Även föräldrargruppen på BVC blev inställd i går. Bilderna ska vi få kolla på nästa vecka ist.

I morgon är det fredag och vi ska till öppna förskolan på fm med Malin och hennes Benjamin. Sen ska vi hem och ladda för fredagsmys och helg med Andreas. Blir en riktigt myshelg. Både vår 5-årsdag och fars dag ska firas!

I går! Var glad över att vara föräldrarledig. Men oh vad mysigt det är med snön samtidigt.
I dag. Vaknade upp till ett vackert vintertäcke. Magiskt! Älskar knarret under skorna.
August på upptäcksfärd. Helst är han under bordet.

Nu ska vi lägga oss och ta en tidig kväll. Godnatt! <3

Kommentera här: