The Crown och en ny fas

Godmorgon måndag! Hoppas ni har haft en fin helg. Gårdagens födelsedag var lugn och skön. Snön och blåste yrde utanför fönstret och vi myste inne. Fikade, jag läste Amelia jul, fotade julkort, lekte med August, Andreas lagade en god middag och när August somnat på kvällen åt Andreas och jag glass och såg på nya favoritserien The crown. Så sjukt bra, ni måste se den om ni har Netflix! Riktigt mysigt att fylla år på en helg för en gångs skull.

I dag ska vi ta oss till affären och handla lite, gå en promenad i solen och jag ska träna ett pass styrka här hemma. Hoppas även att läkaren ringer om proverna jag tog i fredags. Undrar om jag ska få medicin för sköldkörteln eller inte..

August har annars sovit dåligt sista nätterna. I natt fick jag ta över honom till
vår säng vid 02. Tycker det verkar som han drömmer mardrömmar. Han är orolig och skriker i sömnen. Han är ju på väg in i en ny utvecklingsfas, den jobbiga separationsfasen eller kategorievärlden som den egentligen heter. Så kan ju vara det. Läser just nu - Växa och upptäcka världen om de olika faserna. Kan varmt rekommenderas den går lite djupare än appen The wonderweeks.

Önskar er en fin vecka.

The Crown - Om Elisabeth II första tid på tronen.

Kommentera här: