De senaste dagarna

EGodmorgon! Här har vi en hemmadag i dag. Himla skönt efter att ha varit ute tidigt både måndag och tisdag. I måndag var vi på öppna förskolan och efter det 6-månaders kontroll på BVC där det även var läkarbedömning denna gången. August gick igenom besiktningen utan problem. Nu ska vi inte dit för ens 8 månader om det inte skulle uppkomma något behov innan dess. I går var jag på mammabootcamp för sista gången och hon körde helt slut på våra rumpor! Jäklar vilken träningsvärk i dag alltså! "Skönt". På em kilade vi över till Malin på andra sidan parken och drack lite kaffe och jagade barn som härjade med leksakerna. ;)

Gårdagens träningsutsikt! Hade sjukt svårt att ta mig i väg i går men jisses vad skönt det var sen. Jag älskar verkligen att träna utomhus. Ger dubbelt så mycket energi.

I dag ska vi som sagt bara vara hemma. Har massor att göra eftersom vi åker till Oskarshamn en vecka i morgon. Andreas ska på hemvärnsövning så passar på då. Ska bli så mysigt att få hjälp och sällskap av familj och vänner. Vi ska ta tåget så reser med enbart bärselen och skippar vagnen. Ska få låna en bilbarnstol av Hedvig.

Svärföräldrarna kommer över på kaffe senare i dag. Perfekt då de kan underhålla August en stund medans jag packar. Mycket att tänka på när nan har honom också.

Så vi hörs från Småland! Ha en fin dag. <3

Kommentera här: