Glad och utvilad

Godmorgon underbara söndag! I dag är jag glad för många saker:

1. Andreas kommer hem från hemvärnsövningen..11 dagar i från varandra (fattar inte hur han grejar att vara i från August) känns. Jag håller på att krypa ur skinnet av saknad efter honom nu. Ska bli underbart att få se återföreningen mellan honom och August också.. Eller så blir August blyg för honom. Vi får se.. Han kommer efter lunch så hela eftermiddagen ska vi bara mysa!

2. Josephines dop i går gick strålande. Dopbarnet var så snäll och go och hon grät inte någonting. Sov i början av ceremonin och tittade sedan mest förnuligt på prästen. Sötunge! Dopet var i övrigt så vackert och stämningsfullt. Ceremonin följdes av ett glas champagne och mingel, libanesisk lunch med gott vin och sen tårta och kaffe. Jätte trevligt! August var hos sin farmor och farfar mellan 11-19 och det hade gått jätte bra utan några katastrofer. Han var nöjd och glad förutom när han blev trött (såklart). Skönt med egentid också.

3. I dag vaknade August 6:20 (han brukar vaknar 7:20 sommartid). Var beredd på att gå upp men efter en flaska mat så verkade han trött så testade att söva om honom tätt intill mig och det gick!!! Vi sov vidare ända till 8:30!! Helt galet skönt efter två intensiva dagar. Känner mig riktigt utvilad i dag.

4. Solen skiner så vi ska ta en liten promenad och sen handla lite. Mysigt!

5. Skönt att vara hemma igen även om man saknar alla i Småland också.. Så dubbelt men ser fram emot en typisk mammaledig vecka med lite hemmafix, bebismys, öppna förskolan och mamma och bebisdejter!

Vacker dukning i rosa.
Lite suddig men här hänger jag och Josephine innan ceremonin.
Update från farmor och farfar. Glad pojke som leker med köksredskap och hundarna. ;)

Kommentera här: