På väg hem

Hej på er! Jag och August Spenderar fredagkvällen på tåget. Är i Sthlm om ca en timme. Svärföräldrarna hämtar upp oss på Centralstationen, så himla skönt. Är så trött. Gick upp ganska tidigt i dag för att packa och hinna vad jag skulle. Längtar verkligen efter vår säng nu! Det är något särskilt med sin egna säng.

Sista dagen i Oskarshamn var toppen. Började med frukost hos pappa och Stefan där även brorsan var med. Efter det hängde vi några timmar hos farmor och Ulf där vi fick fika och god lunch. Sen skjutsade dom oss till tåget. Riktigt mysdag. Tåget har gått hyffsat än så länge men August har varit riktigt övertrött. Så har typ stått hela tågresan och guppat med selen. Men nu sover han!

När vi kommer hem hoppas jag han ska somna ganska snart igen för sen måste jag leta fram ett par skor att ha på Josephines dop i morgon. Har hittat en supersnygg svart vit klänning med glömde att man ska ha skor till... Jag ska ju få äran att bli gudmor till lilla godingen i morgon. Har blivit ombedd att läsa en vers också. :) I morgon fyller även min andra guddotter Saga 7 år. Lite häftigt att Josephines dop är på Sagas födelsedag. :)

Nu ska jag blunda en stund. Vi hörs i morgon. Kram

Kommentera här: