Senaste dagarna

Hej! Så dålig uppdatering här men svårt att hinna med att blogga när man är i väg varje fm. Sen går liksom dagen i ett resten av dagen. Senaste dagarna har vi varit på fotografering (som gick jätte bra), varit på mammaträning, fikat med Ninni och hennes Ida och i dag har vi varit på lunch med familjen Fellman. Även våra karlar var med. Var på en vietnamesisk restaurang som hade så sjukt god mat. Vietnam Garden på Odenplan. Gick hyffsat med de små, August var nöjd en stund när han fick räkchips och smörgåsrån. Men sen var det två övertrötta bebisar i slutet så vi gick vidare och jag och Hanna tog en promenad och en kaffe "on the go" och de små somnade sött under promenaden. Trevliga dagar!

Nedbäddad liten. Tagit fram åkpåse nu eftersom jag i bland bara använder jacka på lillen (vissa dagar blir det overall). Åkpåsen är en Brio direkt från 80-talet. Det är alltså min gamla åkpåse men den är verkligen jätte fin så är så glad att mamma sparat den.

Nu ska vi strax hämta tvätten och sen blir det sängen. August har sovit dåligt två veckor nu, vaknat mycket samt drömt mardrömmar. Men de två sista nätterna nu har han varit som vanligt och sovit bättre igen. Såg att utvecklingsfas 5 nu är över tack och lov, så säker därför det är bättre igen.

I morgon ska vi på klapp och klang och sen får vi fikabesök av Malin och hennes lilla kille. De bor här tvärs över parken.

Vi hörs! <3

Kommentera här: