Sovmorgon

Hej hej söndag! Har precis ätit frukost i lugn och ro med min man framför nymo. August sover och vi väcker han inte för att delta i måltider. Jag fick sovmorgon i dag eller ja jag vaknade efter en timme av August som grät då han hunnit bli övertrött. Svårt att få sova ostört hemma. Så mycket som stör. Men en timme extra är iaf något. Tänk att man inte sovit en natt helt utan uppvak på ett halvår. Så sjukt egentligen. De få nätter August sovit hela natten har jag vaknat ändå.. Känner mig ändå inte helt slutkörd så än så länge funkar det någorlunda med störd nattsömn. Får försöka att inte tänka så mycket på det. Lär väl vara så här ett par år nu. :P August vaknar just nu 2-3 gr/natt och vill ha nappen sen somnar han direkt igen men ja vaknar gör man ju.. Vi ska strax flytta in han på sitt rum och se om han vaknar mer sällan då. Just nu vaknar han även vid 23 när vi går och lägger oss och vill ha mat. Vi stör honom när vi lägger oss.

I dag ska vi nog bara vara hemma. Ev. Ska jag sticka i väg och fika med Kristin. Annars ska vi vara hemma och mysa och städa..

I går var vi på Nacka forum och fikade och shoppade med svärföräldrarna. På kvällen var vi bara hemma. Åt tacos och mös i soffan. Började se en ny serie tillsammans. Marco Polo.

Ha en fin söndag!

Kommentera här: