Stora bebismötet

Hej kära ni! Det har varit en fullspäckad och otroligt rolig helg här, därav frånvaron.

I går var det då det stora bebismötet för vår aprilgrupp. Mammor och bebisar kom från hela landet, allt från Umeå, till Göteborg till Örebro mm. Riktigt kul! Vi i Stockholm agerade värdar och hade hyrt lokal samt fixade plockmat och fika. Jag gjorde min nyttiga chokladbollar till fikat. Vi hade dekorerat lokalen med vimplar och heliumballonger och så fixade vi en frågesport om bebisarna och mammorna i aprilgruppen. Blev så himla mysigt alltsammans och man kunde knappast tro att det var ca 15 bebisar + lite syskon i lokalen. Alla var faktiskt riktigt lugna. August tyckte det var spännande och när han vart trött sov han i bärselen. Lite gnäll när han inte fika äta min mat men annars var han rätt lugn. På slutet började dock hans näsa rinna och nu är han dessvärre förkyld. Så hoppas han inte smittat någon..

Lunch! Vissa pappor och syskon var också med på träffen.
Obligatoriska bebisstjärnan. 15 av 103 bebisar från aprilgruppen.
Alla mammor med bebisar + lite fina storasyskon.

Efter lunch och fika var vi även ett tiotal som kände för att gå ut och äta tillsammans. Jag lämnade August till Andreas då han började bli snorig vid den tidpunkten + att jag kände för att vara barnfri om det det gick. Gick jätte bra. :) Efter middagen var vi även tre stycken gick vidare för drinkar och massa tjejsnack. Så grymt kul och välbehövlig kväll och dag.

Italiensk resturang som var jätte bra. Bruschetta.
Blev svamprisotto för mig. Kändes mest Viktväktarvänligt + att jag suktat efter risotto sen jag åt det på Vapiano för två veckor sedan. Jätte gott!
Maria och Monika. Fina vänner.
Jenny och Emma med bebisar.
Drinkar med Monika och Ninni. <3
Sista stoppet innan vid rundade av vid 22:30! Tidiga kvällar nu för tiden!

Som sagt fantastiskt trevlig dag! Nu hoppas vi på ett till möte i vår då det verkar som Göteborg kommer stå för värdskapet. :)

1 Sandra:

skriven

Ni verkade ha det så mysigt! Lite avis är man ändå :)

Svar: Nästa gång får vi hoppas ni kan vara med. :)
Cassandra

Kommentera här: