Underbara Barnmässan

Hejsan på er! Jag sitter under en filt och myser med en kopp the. Har precist ätit lite ost och kex med mannen också. Ska strax gå och lägga mig då jag känner att jag strax kollapsar av trötthet. Blev väldigt sent i går så var väl i säng runt halv två sen sov August något oroligt så blev inte mycket sömn. Vi hade dock en väldigt trevlig kväll med massa kul umgänge och god mat. August somnade i värdparets säng vid 19:30 och sov till 23 sen var han vaken sista timmen vi var där. Gick väldigt bra att ha med honom på middagen. :)

I dag har jag och Jeanette varit på Underbara barnmässan tillsammans med våra små barn. Riktigt trevligt och det fanns typ allt som handlade om barn. Blöjor, mat för små, leksaker, kläder, bärselar, amningshjälp ja allt. Gick även att fynda en hel del så jag köpte en del leksaker på vissa grejer var det upp till 70% rabatt. Riktigt kul att få fynda! Blev även en trevlig lunch och fika.

Josephine och August med en varsin leksak.
Fyndat! Dom där små söta tygbakelserna var jag bara tvungen att köpa nu när de var så billiga. Blir kul för han att leks med när han blir större. Bilen fick jag för hela 80 kr billIgare..!

I morgon väntar Augusts fotografering. Ska bli roligt och spännande att se hur det går. Ska nog gå bra hoppas jag.

Kommentera här: