Utvecklingsfaser, kaffe och lika som bär

Godmorgon på er! Jag sitter i soffan framför nymo med en stor kopp kaffe och pustar. August är i slutet av utvecklingsfas 5 nu och det börjar märkas. Han vaknade helt otröstlig två gr i natt fortfarande sovandes men skrikandes. Lugnade sig efter en stund med hjälp av lite mat och överflytt till vår säng. Nu i morse när han skulle sova fm-lur var han så ilsk och övertrött att det tog en evighet innan han kom till ro. Annars är han även klängig och gnällig. Precis som det brukar vara i slutet av faserna för oss... Nu är han även förkyld så det kanske gör sitt också. Jag har fått avboka både föräldrargruppen och fotograferingen denna veckan. Så det har varit en riktig hemmavecka. Som tur är har vi varit ute och promenerat lite iaf. I går hade vi sällskap av Malin och hennes pojk. De bor väldigt nära oss. Jätte trevligt, var ute 1,5 timme och gick. I tisdags var jag på mammaträningen i och med att den är utomhus så det gick ju bra.

I dag får det blir samma. Promenad och hemmadag. Fortfarande snorigt här. Jag ska ta fram min låda med vinterkläder och påbörja byte av gaderob. Så får man något vettigt gjort.

Om alla är pigga i helgen hoppas jag att vi ska komma i väg till Undebara barnmässan. Ska bli kul!

En stor kaffe tack!!
Måste visa! Fick bilder av mamma på mig runt 6 mån. Så här är August till vänster och jag till höger. Jisses till och med jag ser att vi är lika. Är era barn lika er eller er partner?

Kommentera här: